zakisome.fi


chromecast katsomo

kuinka nopeasti kohdunkaula lyhenee


oi kuinka kaunis on tuo nainen kuka hän on ja mistä tänne saapui


kuinka paljon paino vaikuttaa kartingissa


kuinka monta jumalaa on


peli hiiri paras

MTV3 Katsomo ei toimii Chromecastilla | MTV3 Katsomo doesn't

Chromecast on television HDMI-porttiin kytkettävä laite, jonka avulla voit siirtää katsomasi videon laitteestasi television näytölle.

Google Home – Google Play ‑sovellukset

mtv tarjoaa suuren määrän kotimaisia ja ulkomaisia ohjelmia sekä uutislähetyksiä katseltavaksesi ilmaiseksi silloin, kun sinulle parhaiten sopii! mtv-sovelluksella saat: • Satoja ohjelmia ilmaiseksi silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Yle Areenan suoratoisto Chromecastilla – Yle Areena ohjeet

Varmista, että tietokone on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon Chromecast-laitteen kanssa. Cast-painike on kuvakealueen jatkoalueella. Jos selaimeesi on asennettu useita laajennuksia, Cast-kuvake saattaa näkyä kuvakealueen jatkoalueella.

mtv - Katso suosikkiohjelmasi ilmaiseksi koska haluat

Yritin streamata Katsomo tv-ohjelmia Chromecastilla, muttei toimii. Katsomon kotisivulla sanoo että Katsomo tukee Chromecastia, mutta näköään ei toimii. Jotenkin mainokset kyllä toimivat

Chromecast - support.google.com

Chromecast is the easiest way to enjoy online video and music on your TV. How to install and use Chromecast? If you like the video, please subscribe my chann

Yle Areena ja muut videot Chromecastiin kiertotien kautta

chromecast katsomoDo you have the most secure web browser? Google Chrome protects you and automatically updates so you have the latest security features. Download now.

mtv Suomi – Google Play ‑sovellukset

Lähetä palautetta: Tämä ohjesisältö ja nämä tiedot Ohjekeskuksen yleinen käyttökokemus Ohjekeskuksen yleinen käyttökokemus

Katsomo does not work · Issue #76 - GitHub

Basically allows you to easily detect videos that can be played using the Chromecast™ device and suggest you to play them directly by a simple click. Watching videos on your Chromecast™ will be as easier as surfing the web looking for some videos in almost all the existing video pages.

PlayTo for Chromecast™ - Chrome Web Store

chromecast katsomoChromecast-sovellukseen ilmestyy cast screen -valikko, jolla mobiililaitteen ruudun voi peilata televisiolle. Ruudun peilaus on kiertotie videopalveluihin, joille ei ole vielä Chromecast-tukea. Tämä mahdollistaa muun muassa Yle Areenan katselun Chromecastilla, vaikka Yle ei virallisesti Chromecastia vielä tuekaan.

Google Chromecast -langaton mediatoistin (2. sukupolvi

chromecast katsomoIhmeellistä touhua että vuonna 2018 ei saada näin simppeliä palvelua toimimaan. Muissa palveluissa (katsomo, areena, netflix, viaplay, HBO nordic, Cmore) ei ole ikinä ollut lähellekään tälläisiä ongelmia kuin Ruudun kanssa. En aio kyllä maksaa senttiäkään enää heidän palveluistaan.

mtv - Katso suosikkiohjelmasi ilmaiseksi koska haluat

chromecast katsomoGoogle Chromecast on television HDMI-porttiin yhdistettävä suoratoistolaite, jonka avulla voit käyttää puhelintasi ja televisiotasi TV-ohjelmien, elokuvien, musiikin, urheilun, pelien ja muun viihteen suoratoistamiseen.