kuinka kauan passin tulee olla voimassa

kuinka paljon kursseja yliopistossa

r-kioski katsomo koodi

Iivo Niskanen myönsi Ylelle, että hurja vauhtileikki oli

Sundby ja Niskanen tottuneet menestymään Otepäässä Kun Otepäässä edellisen kerran hiihdettiin maailmancupia kaudella 2016-2017 Lahden MM-hiihtojen alla, oli Norjan Martin Johnsrud Sundby murskaava vastaavassa 15 km perinteisen tyylin väliaikakilpailussa. Niskanen sijoittui kisan toiseksi 37,1 sekuntia Sundbyn takana.

Pekka Vähäsöyrinki hullaantui Iivo Niskasen voitosta

Malline:Miesten 50 km hiihdon olympiavoittajat. Lue toisella kielellä Tarkkaile Muokkaa Viimeksi muokattu 24. helmikuuta 2018 kello 09.20

Iivo Niskaselle kuninkuusmatkan olympiakultaa! "Lämmin oli se

Iivo Niskanen on hiihtänyt voittoon Vuokatin Skandinavia Cupin 15 km perinteisen kilpailussa. Hän hallitsi kilpailua alusta asti. Toiseksi hiihtänyt Norjan Mattis Stenshagen jäi suomalaisesta maalissa 13,4 sekuntia.

Iivo Niskanen riuhtaisi 50 kilometrin olympiakullan

Krista Pärmäkoski ja Iivo Niskanen veivät kauden viimeiset Suomen mestaruudet Taivalkoskella. Pärmäkoski hallitsi 30 kilometrin perinteisen kilpailua ja voitti 1.00,5 minuutin erolla Kerttu Niskaseen. Johanna Matintalo oli kolmas. Niskanen oli 50 kilometrin perinteisellä vieläkin selvempi

Uskomaton hiihto! Iivo Niskanen nappasi olympiakultaa 50

Edelliskerran SM-mitalit jaettii pitkillä matkoilla vapaalla hiihtotavalla Ylitorniolla vuonna 2017. Tuolloin naisten 30 km voiton vei Krista Pärmäkoski. Toiseksi sijoittui Kaisa Mäkäräinen ja kolmas oli Kerttu Niskanen. Miesten 50 km vei nimiinsä Kusti Kittilä. Seuraavat sijat menivät Lari Lehtoselle ja Sami Jauhojärvelle.

Iivo Niskanen upeaan voittoon! - Hallitsi kilpailua lähdöstä

Iivo Niskanen myönsi Ylelle, että hurja vauhtileikki oli virhe: ”Tuolla taktiikalla ampui itseään jalkaan, ei ollut päätä eikä häntää” Norjan Simen Hegstad Krüger juhli yhdistelmäkisan voittoa.

SM-hiihdot Ylitornio 30 km ja 50 km 7.4.: Katso Tulokset!

– Taktisesti Iivo hiihti järkevästi. Kun kunto oli kohdallaan, hänen kannattakin harventaa porukkaa jo hyvissä ajoin. Lopussa Iivo myös pelasi siinä mielessä viisaasti, ettei jättänyt viimeistä rykäisyään liian myöhäiseen vaiheeseen, eikä toisaalta tehnyt sitä liian aikaisin.

Iivo Niskanen dominoi - valmentajan huuto palautti

Video: Eurosport. Iivo Niskanen hiihti olympiakultaa! Näe talviolympialaisten jokainen sekunti Eurosport Playerista! Perinteisellä hiihtotavalla käydyn taiston toiseksi tuli venäläinen Aleksandr Bolshunov. Alusta lähtien kärkikahinoissa hiihtänyt Niskanen lähti muilta karkuun ensimmäisen

Iivo Niskanen voittoon Otepäässä! – Hakolalta myös hieno hiihto

Iivo Niskanen on voittanut olympiakultaa perinteisen tavan 50 kilometrin kisassa Pyeongchangin olympialaisissa lauantaiaamuna. Kuninkuusmatkan olympiavoitto ratkaistiin viimeisillä kilometreillä. Kultamitalista taistelivat Niskanen ja Venäjän olympiaurheilijoiden Aleksander Bolshunov. Noin kilometri ennen maalia Niskanen otti johtopaikan ja