zakisome.fi


ilves peli

kuinka monta sätkää saa topasta


veikkaus popeda


maisir peli


kuinka kauan taksia pitää odottaa


kuinka monta saisi olla

Ilves Tampere 2 Tampereen Peli-Toverit live score, video

LATAA OTTELUT KALENTERIIN. Ilveksen mukana pääset hyödyntämään laajaa paikallista ja valtakunnallista mainosnäkyvyyttä perinteikkäässä Hakametsän jäähallissa ja Ilveksen verkkomedioissa.

Ilves Edustus (@IlvesEdustus) | Twitter

Ilves: Otteluohjelma 2018-2019 - Pelien TV-näkyvyys - Liput kotipeleihin. Ilves pelaa kotiottelunsa vuonna 1965 valmistuneessa Tampereen jäähallissa Hakametsässä, jonka yleisökapasitteetti on 7300, joista 5941 on istumapaikkoja.

Ilves pelit ja TV-lähetykset 2018-2019 - TVmatsit

ilves peli

Jalkapalloseura. Uutisia, otteluohjelma, pistepörssitaulukko ja historia.

Ilves ry JALKAPALLO / Edustus

Ilves Tampere 2 live score, schedule and results Tampereen Peli-Toverit live score, schedule and results SofaScore livescore is available as iPhone and iPad app, Android app on Google Play and Windows phone app. You can find us in all stores on different languages as "SofaScore".

FC Ilves-Kissat Tampereen Peli-Toverit live score, video

Valkeakosken Kiekko-Ahman 40-vuotisjuhlaottelu! Ottelu pelataan Valkeakoskella ja sen järjestää Kiekko-Ahma. Liput ennakkoon 10 euroa, ovelta 15 euroa.

Ilves liput ja tapahtumia | Osta liput Ticketmaster Suomen

Viralliset Ilves-kannattajatuotteet. Ilves-Kauppa, Kaupinkatu 40 - Kauppa on avoinna ti-pe klo 12-17, la 12-16 (lauantait kiinni kesä-heinäkuun). Kauppa toimii myös verkkokauppatilausten noutopaikkana.

Ilves Peli - Image Results

Vuonna 1931 Tampereella perustettu Ilves on Suomen suurin jalkapalloseura. Ilveksessä pelaa noin 3000 jalkapalloilijaa.

Ottelut 2017-18 • Tampereen Ilves

Kumpi voittaa?? Ps3 pelailua. Hockey Players try Red Bull Crashed Ice Track for the first time WITHOUT Practice!

Lappeenrannan SaiPa | SaiPa

Peli-illat Peli-iltojen syyskierros. Ilves tarjoaa näkyvyyttä, kontakteja, talkootyötä sekä yhteisöllisyyttä. Lue lisää

Peli vireoo - Ilves vs Tappara - YouTube

Osta liput Ilves tilaisuuksiin helposti ja nopeasti Ticketmaster Suomen verkkokaupasta. Siirry suoraan pääsisältöön. FI fi. Lahjakortti 0600 10 800

Kannattajapaidat - Pelipaidat - Kannattajat • Ilves-Kauppa

Yksi yhteinen Ilves. Ilveksen jalkapallojaoston strategian "Yksi yhteinen Ilves" mukaisesti on linjattu että seuran jalkapallojoukkueiden peliasut (paidat, sukat ja shortsit) ovat yhtenäiset kaikilla joukkueilla Futis-Liigasta miesten Veikkausliigajoukkueeseen siten, että peliasujen väreinä ovat keltainen ja vihreä.

Kaudet: Liiga 2019-2020 | Tappara

Ilves iski SaiPalle luun kurkkuun heti alussa – Arttu Ruotsalainen iski juhlaosuman. Ilves teki tänään Hakametsässä historiaa saavuttamalla toisena seurana 10000 runkosarjamaalin maagisen rajan 6-2 kotivoitossa Lappeenrannan SaiPa:sta, juhlamaalin viimeisteli Arttu Ruotsalainen, muista maaleista vastasivat kahdesti osunut LUE LISÄÄ