zakisome.fi


katsomo ongelmat

kuinka kauan nikotiiniriippuvuus kestää


kuinka paljon pesuainetta pesukoneeseen


kuinka kauan hikka voi kestää


kuinka saada windows 10


kuinka paljon cashew pähkinöitä päivässä

Maikkari luopui vihdoin Silverlightista – Katsomo toimii

siksi Katsomo ei minulla toimi. Mutta Katsomon ei tarvitse - tai oikeastaan kuulu toimia - koska nuo epᅵuskoiset kᅵyttᅵvᅵt jotain muuta kuin Theoraa (tai muuta GPL:n alaista). Yhteensopivuus"ongelmat" ovat kaikilla tiedossa, mutta ne ovat tabu, niistᅵ ei saa puhua. Jokaisessa uskonnossa on omat tabunsa, niin myᅵs

Sarjat | TV | Areena | yle.fi

Pyytämääsi kappaletta ei voi toistaa Cast-laitteita ei löytynyt Paranna käyttökokemusta sivun hallintatyökalujen avulla lähettämistä tukevilla sivuilla Lähettämisen rajoitukset Verkko-ongelmat Natiivilaajennuksia ei tueta Tukiaseman eristäminen on käytössä UPnP-protokolla on poistettu käytöstä reitittimen asetuksissa.NET 3.5

MTV3 katsomo ja HDMI | MuroBBS

katsomo ongelmatUsein vastaavat ongelmat ovat yksittäisten käyttäjien riesa, mutta tällä kertaa Google on myöntänyt olevansa itse syypää. Yhtiö kertoi paikantaneensa ongelmat ja työskentelevänsä asian ratkaisemiseksi, mutta syytä Chromecast- ja Home-laitteiden toiminnan häiriintymiselle ei vielä ole kyetty selvittämään.

mtv - Katso suosikkiohjelmasi ilmaiseksi koska haluat

katsomo ongelmatKatso uusimmat uutiset ensimmäisenä ja katso mitä live-uutislähetyksessä tapahtuu tällä hetkellä.

MTV:n Katsomo-palvelun uudistus | Talent Base

Joo, ei toimi katsomo, ei areena, ei ruutu, eikä mikään muukaan suomalainen systeemi, mutta elokuvat piraattina näkyy hienosti, uusi valas filmi ja starwars, ei nyi eikä pätki, ja näkyy hd laadulla.

Ruutu+ | Ruutu

Näiden kommenttien perusteella piti ihan testata. Aina tuo Katsomo toiminut kun on tarvinnut (=harvoin) mutta paremmin se nyt toimii kuin aiemmin mikä ei sinänsä kyllä ole yllätys. Käytössä myöskin ABP (tosin näistä palveluista on turha yrittää blokata mainoksia kun se estää katselun). Uusin Firefox + Ghostery, WIN10 64bit.

mtv3 katsomo ei toimi - Google Groups

katsomo ongelmatTalent Base auttoi uudistamaan MTV:n Katsomo-palvelua niin ulkoasun, käyttäjäkokemuksen kuin teknisen toteutuksenkin osalta. Uudistuksen ansiosta Katsomon luotettavuus ja kuormituksenkestävyys paranivat ja ruuhkahuippujen aikaiset maksutapahtumien ongelmat jäivät historiaan.

MTV3 katsomo ei toimi Windowseissa - Sodat - Suomi24 Keskustelut

"MTV3 katsomo ei toimi Windowseissa". Alla nimimerkin p-par (nimi muutettu) aiempi viesti. "Eli Vain Windows on linkkura, linkura, kurttaus, rypistys ja niin edelleen.". Kaikki sanat ei tarkoita windowsia vaikka oletkin suurin windows fani. Käynnistät tietokoneen tuleeko teksti Käynnistetään windowsia (start windows)

Ongelmia Samsung-televisioiden Areena-sovelluksessa | Yle

missä oikeen on vikaa,mikään ei auta,yritän saada näkyyn katsomo tv:tä,kaikki konsiti olen yrittänyt asentanut firefoxin versiot uudestaan,poistanut ne,tyhjentänyt historiatiedot asentanut silverlight:n ja yrittänyt explorelilla ei toimi,onko kellään ideoita tähän mitä vois vielä yrittää,onko koneessani vikaa

Uusimmat uutiset juuri nyt - MTVuutiset.fi

Toistaiseksi voimassa oleva tilaus 9,95 €/kk. Tilauksen voi irtisanoa milloin tahansa käynnissä olevan jakson loppuun.