zakisome.fi


kierukan poiston jälkeen raskaaksi kuinka pian

gaviscon kuinka usein


kuinka monta kieltä suomessa puhutaan äidinkielenä


kuinka poistaa hotmail


veikkaus arvot


kuinka paljon painoa voi pudottaa kuukaudessa

G:Kuinka pian raskaaksi kierukan poiston jälkeen

kierukan poiston jälkeen raskaaksi kuinka pianKuparikierukan jälkeen raskaaksi kuinka pian? - 05.10.2009 - 13:42. Siinä se kysymys tulikin.. Ja te jotka olette tulleet "heti" raskaaksi niin onko teille tullut ollenkaan kuukautisia kierukan poiston jälkeen vai oletteko todellakin heti raskautuneet? Missä kierron vaiheessa kierukka poistettiin?

Hormonikierukka - Page 2 - Vanhempien terveys - Vauva.infon

Hei! Mulla tuli tyhjennysvuoto heti kierukan poiston jälkeen ja sitten kk sen jälkeen vuoto, jota luulin kuukautisiks, mut olin jo silloin tietämättäni raskaana. Nyt sängyssä nukkuu 10 kk ikäinen poika. Mäkin tein testi ja negaa näytti, sitten unohdin koko asian ja tein vasta kkn päästä uuden testi ja plussaa tuli.

Kaunko meni raskautua hormonikierukan poistamisesta

Ilman ehkäisyä oltiin heti, tai heikoin tuloksin rytmimenetelmällä :P Poistettiin muistaakseni kp 10, eli pian menkkojen jälkeen (kierukan kanssa menkat kesti 7-10pv!), pientä tihkua tuohon poistoon liittyi, pikkarinsuojalla pärjäsi sen päivän pari. Lääkäri sanoi että heti voi raskaaksi tulla.

Terveyskirjasto - Duodecim

kierukan poiston jälkeen raskaaksi kuinka pianLopetin hormoniehkäisyn keväällä -14, kun aloimme mieheni kanssa yrittää ensimmäistä lastamme. 5 kuukauden yrityksen jälkeen tulin raskaaksi, mutta raskaus päättyi keskenmenoon rv 6, vuosi sitten lokakuussa. Sen jälkeen kiertoni on ollut säännöllinen 29-31 päivää, ja ovulaatiotestien mukaan ovulaatio tapahtuu.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Ensimmäiset menkat tuli tasan 4vkoa poiston jälkeen, kierukka oli mulla 4,5v eikä viimiseen neljään vuoteen oikeastaan ollenkaan siinä kuukautisia eli loistavasti alkoi toimia oma hormonitoiminta kierukan jälkeen. Positiivisen testin tein jo 9.10 eli yritystä ehti olla 3kk. Valitettavasti raskaus oli tuulimuna ja se meni kesken vkolla 6.

Keskustelu - Raskaaksi kierukan poistamisen jälkeen? | Sana

Kuinka kauan Mirena-valmistetta voi käyttää? Mirena tehoaa viiden vuoden ajan, minkä jälkeen hormonikierukka on poistettava. Halutessasi sinulle voidaan asettaa uusi Mirena samalla kertaa, kun vanha poistetaan. Entä jos haluan tulla raskaaksi tai poistattaa Mirena-valmisteen muusta syystä?

Kierukan poisto, menkat ja toivottu raskaus. - Yleistä

Kierukan asetus tehdään mielellään 10 päivän kuluessa vuodon alusta. Kierukka voidaan kuitenkin asettaa missä tahansa kuukautiskierron vaiheessa, kunhan nainen ei ole raskaana. Synnytyksen jälkeen kierukka voidaan asentaa, vaikka kuukautiset eivät ole alkaneet, jos jälkitarkastus on ollut normaali ja synnytyksestä on kulunut kaksi

Raskaus kierukan jälkeen | Keskustelu | Anna

Mulla poistettiin kierukka viime vuoden lokakuussa. Vuotoja ei ollut kierukan aikana ollenkaan, ja pari päivää poiston jälkeen alkoi muutaman päivän mittainen tyhjennysvuoto, vähän kuin niukat menkat. Kierron pituus säännöllistyi heti 27-28 päivään, mutta menkat olivat huomattavasti normaalia niukemmat, lyhyemmät ja kivuttomammat.

kuinka nopeasti raskaaksi kierukan poiston jälkeen? - Vauva

"Hei kaikki! Tämmöstä asiaa olen alkanut pähkäilemään että kuinka pian kierukan pois oton jälkeen " voi" tulla tärppi.. kokemuksia ..? ajatuksia..?ja kuinka monella raskaus on mennyt kesken kierukan poiston jälkeen, jostain olin lukevinani että se olisi melko yleistä.. pitäneekö paikkaansa..? vai

Hormonikierukka — Sosiaalikollega

Useimmiten ovulaatio tapahtuu n. pari viikkoa kuukautisten jälkeen, mutta kierukan poiston jälkeen kierto voi olla vähän epämääräinen. Periaatteessa voit olla raskaana jos vaikka olet ovuloinut juuri kierukan poiston aikaan tmv. mutta aika epätodennäköistähän se on kun sinulla on tuo tyhjennysvuotokin tullut jne.

reincarnated escort warrior chapter 36
putas la pineda
ariana greenblatt nude
karolina szostak nagie fotki
moje ulubione sex kamerki
andrea legarreta desnuda
najpiękniejsze cycki
anna marisax desnuda
dani sciacca nude
seks na plaży mielno