zakisome.fi


kuinka kauan jakohihna kestää

duudsonit amerikassa katsomo


kuinka nopeasti äitiysavustus maksetaan


veikkaus on perseestä


kuinka paljon maalämpö kuluttaa sähköä


kuinka paljon suomalaiset kuluttavat vettä päivässä

Mikä on jakohihnan kesto ? - Vectra - Suomi24 Keskustelut

kuinka kauan jakohihna kestäätiäremiäs: "Joku vaihtanut kesällä 2007 hihnan, niin kannattaako vaihdattaa nyt viimeistään keväällä. 4 vuotta tulee täyteen. Autolla ajettu vasta 88180 tuhatta Mitäpä nämä hihnat kestää, eli tollakin hihnalla on korkeintaan joku 30 tuhatta ajattettu tai vähän päälle.

Jakohihnan vaihtoväli 4 vuotta rahastusta? - Yleistä

4 vuotta tulee täyteen, mutta kilometrejä tullut vain 15 000km. Kannattaako teettää jakohihnaremppa? Vaihtoväli noissa 60 000 tai 4 vuotta. Autolla ajettu 80 000 km ja B-vectra 2.0 16V. Hassua olisi viedä jakohihna vaihdettavaksi, mutta onneksi on halpa huolto. Lue lisää. Jos vain 15 000 ajettu, niin silloin kannattaisi vaihtaa vain

Keskustelu - Kauan kestää renun jakohihna | Tekniikka ja

Oikeasti en itse uskailtais ajaa metriäkään yli tuon suositusrajan, ja viimeiset kilometrit siitäkin hiki otsalla . 80-luvulla näin koneita, joissa hihnat oli paukkuneet 40 tkm kohdilla ennen kuin vaihtoväli tuli täyteen .

Kuinka kauan kestää tehdä youtube-video? - YouTube

Tätä oli kysytty, tässä vastaus. Videon tekeminen ei aina ole helppoa, sillä siihen liittyy yllättävän pitkä prosessi, johon kuluu aikaa. Nyt siis kerron hieman youtube-videon

Laguna I 2.0 8v jakohihna | Renault keskustelua - Club

Meidän väyryseen kanssa vaihdoin ite motonetistä eteen ja taakse levyt ja palat. Ei vingu eikä ole vikaa. Ainoo "ominaisuus" tohon omaan autoon verrattuna jossa on alkuperäset jarruosat, on että kun jarruttaa pari kertaa kovempaa niin, että kunnolla lämpiää niin ei pidä jarrut yhtään ja poljin painuu aika syvälle.

Jakoketju | Tuulilasi

kuinka kauan jakohihna kestääOnko tosiaan niin että downsizing onkin huono ratkaisu kuluttajan kannalta ? Tulee mieleen jos ostaa esim. 1.0-litraisen Ecoboost Fordin niin se on loppuunajettu moottorin osalta noin 150000 km:n jälkeen, minun käytössäni siis noin neljä vuotta vanhana.

Jakohihnan vaihto - Autokorjaamo Vepsäläinen Oulu

kuinka kauan jakohihna kestääVierailija: "Helsingissä keskimäärin maksaa 300-500 euroa nokkahihnan vaihto vaik itse hihna on 20€ ja työhön menee joku 15 minsaa.Mä taidan olla väärällä alalla.=(".

Asiantuntija: Autoja ei enää suunnitella 20 vuoden käyttöä

Sitä, että varmasti 90%:a pekka perusautoilijoista tuolla ei ymmärrä tai välitä tuon taivaallista em. asioista. Ihan samalla tavalla ajavat autoa oli moottori sitten lämmin tai kylmä, oli pakkasta tai ei. Ja jännä juttu kuinka suurin osa nykyautoista sen kestää ihan mukisematta.

Kaiken se kestää - YouTube

Kyllä tuo hinta kuulostaa aika realistiselta. Oma S60, turbo-koneella, mutta ei varmaan jakohihnan vaihdossa ole suurtakaan merkitystä. Kouvolan Autosalvassa vaihdatin reilu vuosi sitten, asentaja soitti vielä ja kysyi että haluanko varmasti vaihdattaa tun vesipumpun, oli alkuperäinen ja ajettu n.200tkm, kuulema kestää helposti tuon 300tkm, eikä ollut vuotoa tai klappia.

Auton moottorin jäähtymisnopeus pakkasilla | MuroBBS

kuinka kauan jakohihna kestääJakohihna on kertakäyttökulttuuria. Useimmissa nykymoottoreissa käytetään hammashihnaa, joka välittää voiman kampiakselilta kannen yläpuoliseen venttiileitä käyttävään nokka-akseliin tai nokka-akseleihin. Jakopään hammashihnalla on valmistajan tarkkaan määrittelemä vaihtoväli ajokilometrien ja iän mukaan.