zakisome.fi


kuinka kauan liivate hyytyy

katsomo voice of finland


kuinka usein koiran korvat puhdistetaan


kuinka paljon ilmaa keskivertoihminen hengittää keskivertopäivänä


kuinka saada iso hauis


kuinka monta päivää kurkkukipu kestää

hyytyykö alkoholi liivatteella? | Keskustelu | Kaksplus

Agarin käyttöä pitää opetella, on pienestä kiinni ja meillä kaikilla on erilainen mittakäsi. Samoin toiset tykkää kiinteämmästä ja toiset löysemmästä marmeladista. Mittasitko agarin grammoina vai teelusikalla? Se kuinka paljon agaria laittaa vaikuttaa koostumukseen. Suosittelisin maistelemaan glögitiivistettä sellaisenaan.

Liivate + hyytymisongelmat - Leivonnaiset - Suomi24 Keskustelut

kuinka kauan liivate hyytyy

Olen haaveillut täytetyistä bageleista ties kuinka kauan. Pinnalta rapsakka ja sisältä pehmeä rinkeli täytettynä herkullisilla täytteillä. Vastustamattoman herkullista, ainakin jos minulta kysytään. Nyt sain viimeinkin aikaiseksi leipoa bageleita. Odotus palkittiin, sillä lopputulos oli juuri sitä mitä olin haaveillut.

Nyt pikaisesti liivatelehti-asiaa! | Keskustelu | Kaksplus

Kiitos pikaisesta vastauksestasi! Mäkään en ole aiemmin käyttänyt mitään. Olen tehnyt juustokakkua kaksi kertaa ilman mitään hyydyttäjää ja toinen niistä onnistui tosi hyvin (uskon, että ohjeessa ollut suklaa jähmetti kakkua koska sai leikattua ihan nättejä palasia jotka pysyi tosi hyvin kasassa) toka taas oli ihan totaalinen fiasko jotai ei kakuksi voinut kutsuakaan.

www.ruokaohjereseptit.fi

Heips! Pikainen, hieman nolo kysymys… Voiko liivatetta lämmittää liikaa vai voiko se ns kuolla? Saatoin laiskasti mikrottaa liivate+kahvi -sekotuksen ja se oli hieman liian kauan siellä, mikä johti pieneen ”räjähdykseen” (luojan kiitos on kupu, niin ei tarvitse ihan koko mikroa pestä…).

Kotileipurin säilyvyysopas | Ohjeet | Kinuskikissa

Tällä mousseohjeella teen kakun aina, jos en ehdi testailla mitään uutta. Se onnistuu satavarmasti aina ja koskaan eitarvitsee jännittää onko kakku nyt varmasti hyvää tai pysyykö se kasassa (joskus reseptejä testatessa näin kun ei aina ole).

Irman ihannekakku: Suklaa-Mansikka Naked Cake +ohje

Heippa! Kakku hyytyy sitruunan voimin ja se pysyi hyvin koossa ilman liivatteita. Koostumus oli hyvin leikkaantuvaa, mutta ei niin jähmeää, kuin liivatteella olisi. Tosin pidin kakun jääkaapissa ennen tarjoilua, joten varmuudella en osaa sanoa, miten kakku käyttäytyy, jos se on pöydällä pidemmän aikaa ja ehtii lämpeämään.

Suskin Baakkelssit: syyskuuta 2016

Lasitekniikalla ja pohjalle jää selvemmin kinuskia, testaile muutamia kertoja. Samoin kannattaa seurata kiehumisen aikana kinuskin koostumuksen muuttumista ja jos sekoittelet lastalla, kuinka nopeasti kinuski hyytyy vai hyytyykö ollenkaan kun sitä lastalta valuu kattilaan. Tämäkin vaatii harjoittelua, että oppii oikean ajoituksen. Tsemppiä!

Kari Tapio - Kuin Taivaisiin (2007, CD) | Discogs

Vatkaa creme vanilla kuohkeaksi vaahdoksi.Lisää jogurtti ja mausta sokerilla ja vaniljasokerilla.Lisää omenasose ja sekoita tasaiseksi.Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n.5 min., puristele enin vesi pois ja liuota liivatteet kuumennettuun vesitilkkaan.Lisää liivate ohuena nauhana muiden joukkoon.Kaada pieneen hyytelö tai kakkuvuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa 4 tuntia.Tai

Agar agarin käyttö - Kasvisruoka - Suomi24 Keskustelut

Onko sinulla kysyttävää sokerista, Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä tai resepteistä? Voit myös selata vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin.