zakisome.fi


kuinka kauan saa soviteltua päivärahaa

eurojackpot voitto haku


lahden mm katsomo


mtv katsomo selain


kuinka laihduttaa reisiä


site:veikkaus.fi veikkaus tulokset

Keskustelu - Mitä jos työtön alkaa tehdä keikkatyötä? | Aihe

Ansiosidonnaisen päivärahan kesto. Päivärahanhakijoilla, joiden enimmäisaika alkaa 1.1.2017 tai myöhemmin, enimmäismaksuaika on pääsääntöisesti 400 päivää, mutta hakijan iästä ja työhistoriasta riippuen se voi poikkeuksellisesti olla myös 300 tai 500 päivää.

Yrittäjän starttiraha | UKKO.FI

kuinka kauan saa soviteltua päivärahaa

no mun mies tekee palkkatuella 6 ja puol tuntista työpäivää, eikä saa soviteltua päivärahaa lisäksi. 6½tuntia on kai se maximi, mitä palkkatuella saa tehdä, joskus on tehnyt 8 tuntisiakin päiviä, mutta silloin työnantaja joutuu maksamaan lopputunnit kokonaan omasta pussista.

Usein kysyttyä – SYT-kassa

kuinka kauan saa soviteltua päivärahaa

Osaisko joku auttaa mua, kuin kauan soviteltua pv-rahaa voi saada, onko myös se sama 500 pv:ää joka tavis pvrahassakin ? Kiitos ja jos kuluttaa sovitellun pvrahan päiviä, niin kuluuko myös noi tavis pv:t samaan aikaan, eli kun tekee osa-aikatyötä ?

Keskustelu - Miten kauan soviteltua pv-rahaa maksetaan

Starttirahaa vai soviteltua päivärahaa? Työttömänä työnhakijana voit hakea joko starttirahaa tai työttömyysetuutta ensimmäiseltä neljältä kuukaudelta. Starttiraha on harkinnanvaraista ja se on tarkoitettu uudelle yrittäjälle toimeentuloksi siihen saakka, kunnes yrityksestä saatavat tulot ovat vakiintuneet.

TIETOJA TYÖTTÖMYYSTURVASTA ALKAEN - PDF

Kuinka kauan ansiosidonnaista päivärahaa voi saada? Työttömyyspäivärahaa voidaan maksaa enintään 500 päivän ajan yhtä 26 kalenteriviikon työssäoloehtoa kohtaan. Uuden 500 päivän enimmäismaksuajan laskeminen alkaa pääsääntöisesti alusta, kun täytät uuden 26 kalenteriviikon työssäoloehdon 28 kuukauden tarkastelujakson aikana.

Ansioturvan ABC | Oikotie Työpaikat

Milloin soviteltua päivärahaa voi saada. Soviteltuun työttömyysetuuteen on oikeus. osa-aikatyössä ja keikkatyössä, jos työaika on enintään 80% alalla sovellettavasta kokoaikatyön ajasta eli yleensä korkeintaan 30 tuntia viikossa; työntekijällä, jonka työaikaa on lyhennetty lomautuksen takia

Usein kysytyt kysymykset - Pro Kassa

kuinka kauan saa soviteltua päivärahaa

Vierailija: "Olen nyt saanut n. 200 päivää, tällä hetkellä saan soviteltua kun olen osan viikosta töissä. Olisin tosi kiitollinen jos joku vastaisi.". "maksetaanko se seuraava ansiosidonnais-jakso tämän nykyisen (osa-aikapalkan) perusteella, vai sen ajan kun olin kokopäivätyössä?".

Keskustelu - Kuinka kauan saa ansiosidonnaista päivärahaa

kuinka kauan saa soviteltua päivärahaa

Päivärahan uudelleen määrittely. Ansiopäiväraha määritellään pääsääntöisesti uudelleen ja päivät nollataan sen jälkeen, kun jäsen on täyttänyt työssäoloehdon, eli hän on työskennellyt yhteensä 26 viikkoa (vähintään 18 t/vko) 28 kk:n tarkastelujakson aikana.

Tietopankki - YTK

Työttömyyskassa maksaa soviteltua päivärahaa osa-aikaisen työn ajalta. Sovitellussa päivärahassa on joitain rajoituksia, jotka voi tarkistaa kohdasta soviteltu päiväraha. Työ kuin työ täytyisi pääsääntöisesti ottaa vastaan, koska sinun täytyy olla työnhakijana TE-toimistossa ja siten työmarkkinoiden käytettävissä.

Miten kauan työttömänä, että työkkäri pakottaa töihin

kuinka kauan saa soviteltua päivärahaa

Kuinka kauan olette saaneet tätä soviteltua päivärahaa, voiko sitä saada siis loputtoman ajan, kunhan vaan "500 päivät" riittää? Puuttuuko työkkäri asiaan jossain vaiheessa, eli pakottaako se lopulta johonkin kokopäivätyöhön, vai voiko osa-aikaisena jatkaa niin kauan kuin haluaa?

Päivärahan enimmäiskesto | Tehy työttömyyskassa

kuinka kauan saa soviteltua päivärahaa

Kokonaan työttömänä olevan henkilön päiväraha on 42,05 euroa päivältä. Hän tekee neljän viikon hakujaksolla keikkatöitä ja saa tämän perusteella soviteltua päivärahaa 18,02 euroa päivältä eli 360,40 euroa neljän viikon aikana (18,02 x 20 päivää).

Ansiosidonnaisen päivärahan kesto – SYT-kassa

''Saanko soviteltua päivärahaa työttömiltä päiviltä? Siis kelan päivärahaa? Ja kuinka paljon/vähän?'' Jos työaikasi on max 75 % alan kokoaikatyöajasta, niin sinulla on oikeus soviteltuun tukeen. Karkeasti ottaen jokainen ansaitsemasi euro vähentää työmarkkinatukeasi 50 sentillä, noin karkeasti ilmaistuna. Tarkemmin voi