zakisome.fi


kuinka moni naapurisi tienaa vähemmän kuin sinä

superpahisten liiga katsomo


kuinka kauan sisäinen lippu on voimassa


santander kuinka nopeasti päätös


katsomo timantteja


peli ei käynnisty steamissa

Huffington Post: Tanska ja Suomi Maailman onnellisimmat

kuinka moni naapurisi tienaa vähemmän kuin sinä

Ei kauniimpaa kuin sinä ISRC FI-DBD-18-00002 Säv, San: Esa Mathlin, Mari Ylikärppä Sov: Esa Mathlin, Mari Ylikärppä, Juha Matinheikki Laulu: Mari Ylikärppä H

Taksi yrittäjä tienaa 2500 eur/kk? - Taksit - Suomi24 Keskustelut

Jussi ihmetteli miksi, johon Pekka vastasi, että siksi että minä tienaisin valmistuttuani koko loppuelämän enemmän kuin sinä. Kun Jussi hiljaisella äänellä kysyi, aikoiko Pekka valmistuttuaan maksaa takaisin Jussilta ottamansa eurot, Pekka naurahtaa ja kysyy, miksi ihmeessä hänen pitäisi.

Pitäisikö kunnankin olla inhimillinen | vapaajuankoski

Ei se ole niinkään koulutuksesta kuin asenteesta ja omista valinnoista kiinni, kuinka paljon ajastaan antaa perheelle ja kuinka paljon työlle. Oma mieheni tuli kaiken lisäksi isäksi " jo" 25-vuotiaana, eikä silti ole koskaan asettanut työtä perheen edelle. Ja ihan on itse halunnut lisääkin lapsia tähän perheeseen, nyt kolmas tulossa

Naapurin kukkarolla | Kalle Isokallio | Blogit | Iltalehti.fi

Tulkataanpa tämä esimerkin kautta. Naapurisi tienaa kaksi kertaa niin paljon kuin sinä. Sovitaan, että itse tienaat 20 000e vuodessa, naapurisi 40 000e. Nyt sinä pääset valitsemaan kolmesta vaihtoehdosta: 1) saat 10 000e vuodessa lisää, mutta naapurisi saa 20 000e lisää vuodessa. Tuloerot kasvavat.

Tuloerokeskustelu on silkkaa kateutta | Uusi Suomi Puheenvuoro

Kuinka moni naapurisi tienaa vähemmän kuin sinä? Kokeile itse laskurilla. Suomalaisten tulot jakaantuvat yhden postinumeroalueen sisällä usein erittäin epätasaisesti, selviää Yle Uutisten tulotietolaskurista. Alueet, joissa suurituloiset ovat enemmistö, sijaitsevat kaikki etelässä.

Feissarimokat – Rennot feministit keskustelevat

kuinka moni naapurisi tienaa vähemmän kuin sinä

Viime vuonna tämä näkyi siten, että julkaisimme veropäivänä jutun "Näin moni tienaa vähemmän kuin sinä – kokeile itse", josta tuloja oli mahdollista tarkastella, ei yksilötasolla, vaan alueellisesti ja demograafisesti oman kiinnostuksen mukaan.

Käyn aina verotoimistossa - Verot - Suomi24 Keskustelut

Molemmat naapurini tienasivat vähemmän kuin minä. He jäivät tuloluokkaan 3, kun itse sijoituin luokkaan 5. Olen tosi tyytyväinen. Molemmat naapurini kauppaavat talojaan. Jos tilalle tulevat uudet asukkaat tienaavatkin yli 20000 euroa vuodessa ja jään molemmista jälkeen, niin kylläpä harmittaisi.

Näin moni tienaa vähemmän kuin sinä – kokeile itse | Yle

Vasemmalta näet, kuinka moni tienaa vähemmän kuin sinä. Esimerkiksi jos olet valtiolla töissä ja tienaat 3 514 euroa kuukaudessa, niin 70 prosenttia ansaitsee sinua vähemmän valtion hommissa. Entä oletko töissä kunnalla ja tienaat 2 117 euroa kuukaudessa? Tällöin 20 prosenttia kunta-alan työntekijöistä tienaa sinua vähemmän.

Datajournalismi: 2013

Asiat on varmaan sitten aika hyvin Suomessa kun feministit ovat jääneet noin toimettomiksi. En tiedä olenko käsittänyt koko homman väärin, mutta minun mielestäni feminismi on sitä kun maailmassa edelleen vuonna 2017 on maita joissa naisella ei ole mitään ihmisarvoa/vapautta, niin feminismi edistää miesten ja naisten tasa-arvoa, mikä on todella tärkeää.

Kuinka moni naapurisi tienaa vähemmän kuin sinä? Kokeile itse

Verkkokartta on uuden ajan skuuppi Hesarissa Esa Mäkinen, HS • Datajournalismi – ”ei enää artikkeleita, vaan sovelluksia” • esim: ruuhkakartta (koko maan pääteiden pullonkaulat)