zakisome.fi


kuinka monta päivää olen elänyt

hoitovapaa kuinka kauan


kuinka treenata takareisiä kotona


kuinka paljon saa tienata opiskelijana


kuinka kauan odottaa kosintaa


mahjong veikkaus

Kuinka paljon on tarpeeksi? - Omavaraisuushaaste

Päivien lukumäärän lisäksi päivälaskuri kertoo myös kuinka monta vuotta, kuukautta, tuntia ja sekuntia päivämäärien välissä on. Tuloksena on myös helposti ymmärrettävä muoto vuosina, kuukausina sekä päivinä. Kokeile esimerkiksi kuinka monta päivää jouluun tai omiin syntymäpäiviisi on.

Ässät-Monta pitkää päivää - YouTube

"Summataas tähän vielä: olen harvinaisen tyhmä ihminen ja päässäsi ei ole ihan kaikki kohdallaan." Tuon "olen" sanoit kyllä nyt ihan itse :D ja se on ollut monta päivää netissä ihan ilman, että sitä älysit korjata :D En oikeastaan voi trollata sinua, kun teet sen jo ihan itse.

Päivälaskuri | Laskurini.fi

kuinka monta päivää olen elänytTietoa ikälaskurista. Tarkan iän lisäksi ikälaskuri kertoo myös esimerkiksi sen, milloin olet tai tulet olemaan 10 000 päivää vanha. Kokeile esimerkiksi kuinka monta tuntia tai päivää vanha juuri syntynyt vauvasi on.

Kuinka kauan kissa voi olla kadoksissa? - Yleistä kissoista

Olen mennyt tämän vuoden aikana naimisiin. Olen ostanut tämän vuoden aikana rivitalokämpän, joka vaati noin 700 reissua Osuuspankkiin jossa homma ei hoitunut, ja kolme reissua Säästöpankkiin jossa se hoitui heti. Olen reissannut ulkomailla, olen dokannut kuin viimeistä päivää ja olen siinä ohessa elänyt myös ihan normaalia

Vuosi – Kärsivällisyysharjoitus | Lily

Kuinka paljon sitten minulle on tarpeeksi? Voin sanoa, että olen löytänyt henkilökohtaisesti jo tiettyjä vastauksia, vaikka projekti on vasta puolissa välissä. Tässä muutama vastaus, joita olen löytänyt tämän vuoden alkupuoliskolla. Kuinka monta ulkomaanmatkaa vuodessa on tarpeeksi? Haluaisin olla hyvä ihminen ja vastata nolla.

Hetkessä - kuvia, sanoja, piirustuksia

kuinka monta päivää olen elänytPiaf - Jumalani kuinka olen elänyt! -kirja on laulajan siskon Simone Berteautin kirjoittama, joka tuo kirjaan ihan omanlaisensa taian. Pikkusisko asui Pariisin varpusen kanssa varhaisteini-iästä asti, ja kulki mukana kaduilla ja teattereissa siskonsa esiintyessä.

Kuinka minusta tuli Laura? | Unelma Itsestä

kuinka monta päivää olen elänytMutta näin siis kohdellaan pitkäaikaista sijaista. Samaan aikaan julkisuudessa puhutaan että kuinka paljon tarvitaan hoitajia ulkomailta, mutta eipä vakinaisteta näitäkään, jotka jo tekevät työtänsä valittamatta. Ja kuinka monta päivää olen uhrautunutkaan ja tehnyt pitkää päivää eli 7-21!

Kuinka paljon suomessa homoja? - Gay - Suomi24 Keskustelut

Liian monta päivää Bangkokissa. December 15, 2014 December 15, 2014 / kaikenmailman Lähdin aamuvarhain ylittämään rajaa Kambodzasata takaisin Thaimaan puolelle, Bangkok oli määränpäänä.

Ikälaskuri | Laskurini.fi

Kuinka monta vuotta olen tuhlannut edestakaiseen laihduttamiseen ja lihomiseen ja kuinka monta ahdistavaa vuotta olen elänyt kroppani kanssa. Ja lähinnä tunteiden. Se on jännä, että kroppani kanssa olen suht sinut nykyään.Olen mikä olen, mutta kroppani ei ole sinut mun kanssa.