zakisome.fi


kuinka monta raskausviikkoa on

veikkaus ̈


kuinka usein lakanoiden vaihto


kuinka kasvattaa bebe


veikkaus rovaniemi


masennus kuinka nopeasti

Kuinka - Home | Facebook

Niinpä hylkäsinkin raskaustoiveet ja väsymys paljastui vasta 58. kiertopäivänä raskauden aiheuttamaksi. Silloin tein uuden testin ajatellen, että " ei se kuitenkaan sitä ole" , kun testasin niinkin myöhään kuin 35. päivänä. Siinä meni mukavan helposti monta raskausviikkoa asiaa miettimättä, kun ei tiennyt. :) Muska77

Kuinka Hullua: 2018

Mä oon saanut noita "viivoja" niin monta kertaa, että olen pitänyt niitä joko viivanpaikkoina tai pistänyt testien epätasalaatuisuuden piikkiin. En edes halua ajatella, kuinka monta "kemiallista" raskautta olisin kokenut.

Abortti – Wikipedia

Monet raskauteen liittyvät seikat tuntuvat varmasti raskaudesta haaveilevista ja sen joskus kokeneista naisista itsestään selviltä. Sitä ne eivät kuitenkaan välttämättä ole miehille, varsinkaan sellaisille, jotka eivät vielä ole isiä.

Keskustelu - Myöhään plussanneita!!! | Sana vapaa | Meidän Perhe

Kuinka monta ultraäänitarkistusta sosiaaliturva suorittaa raskauden aikana? Kun tulevalla äidillä on kuukautisten viivästyminen ja raskaus on vahvistettu virtsan yksinkertaisen analyysin ansiosta, tästä aiheutuu epäilyjä testeistä ja suositeltavista analyyseistä raskauden aikana.

Yksi vauva, kiitos: Raskausaiheinen tietovisa miehille

Ultralla gynekologi ihmetteli raskauden liian pienta kokoa, ja epaili heti keskenmenoa (ilmeisesti kun keskenmeno tapahtuu alkio/sikio alkaa pieneta, eika voida koosta paatellen enaa sanoa kuinka monta raskausviikkoa oli kyseessa) samalla gynekologi otti verikokeen (29.6.) arvo oli siis laskenut 20 000:een.

Yksi vauva, kiitos: joulukuuta 2015

Abortti eli raskaudenkeskeytys (indusoitu abortti, abortus arte provocatus eli aap) tarkoittaa raskauden keinotekoista päättämistä poistamalla alkio tai sikiö kohdusta silloin, kun abortoitavan ei tiedetä kuolleen kohtuun ennen keskeytystä.

YouTube

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

kuinka monta viikkoa raskaus kestää? | Keskustelu | Kaksplus

kuinka monta raskausviikkoa onRaskaana ja 36-vuotiaana voi käydä niin (tästä pitäisi puhua enemmän!). Menin vessaan todetakseni, että mun housut olikin täynnä verta. Peittelin ja suukottelin vanhimman lapsen yöunille, ja sanoin miehelle, että "mä rupesin vuotamaan". Ai jestas kuinka monta kertaa tota lausetta vielä toistettiin meidän raskauden aikana.

Raskausviikot - Raskauden eteneminen

Monet raskauteen liittyvät seikat tuntuvat varmasti raskaudesta haaveilevista ja sen joskus kokeneista naisista itsestään selviltä. Sitä ne eivät kuitenkaan välttämättä ole miehille, varsinkaan sellaisille, jotka eivät vielä ole isiä.

Kuinka | Facebook

kuinka monta raskausviikkoa on"Friedan selviäminen on ihme. Yleensä ennen 22. raskausviikkoa syntyneillä lapsilla ei ole mahdollisuuksia selvitä, koska heidän keuhkonsa, sydämensä ja aivonsa eivät ole ehtineet kehittyä tarpeeksi", sanoi lääkäri Reinald Repp sanomalehti Bildille.

Millä raskausviikolla on syntyneet pienimmät selvinneet

meidän poika synty rv 38+1 yli 4 kilosena ja joutu viettään ensimmäiset 4 päivää keskoskaapissa oli se hassu näky kun molemmilla puolilla pienet tytöt joista toinen ei ollu edes 1kg painava ja toinen oli ollut kauemman aikaa ja oli jo 2,2kg ja odottivat kotiin pääsyä kun meidän jätti siinä keskellä =)