zakisome.fi


kuinka monta silmukkaa sukkiin

kuinka usein voi laittaa viestiä


kuinka kauan kestää lento dubaihin


maanrakennusliike voitto pulkkinen oy 88760 iivantiira


kuinka kauan liima kuivuu


lego star wars peli

villasukka – lankasatamanblogi.fi

Kuinka monta silmukkaa villasukkaan? Sukkalankoja on kaikenvärisiä. Yksiväristen lisäksi löytyy myös liukuvärjättyjä, osasta tulee jopa valmista kirjoneulekuviota. Lankakaupasta tarttuu matkaan kassillinen ihanuuksia ja kotona mietityttää, montako silmukkaa tarvitaan lapsenlapsen 35 -koon sukkiin

Montako silmukkaa sukkiin? Villasukan silmukkamäärät | Kodin

Esimerkiksi 7-veikalla, 3,5 puikot ja 48 silmukkaa, tulee napakat koon 37-38 sukat. Jos kokeilisin tuota sinun ehdotustasi nallella, saisin luultavasti aikaan sopivat sukat 1-luokkalaiselle. Itse olisin pitemminkin taipuvainen sanomaan, että noilla numeroilla ei tee 38:n sukkaa, ei vaikka tekis kuinka löysää! Mutta näin me ollaan erilaisia.

Villasukat Archives - Juurakko Creations

kuinka monta silmukkaa sukkiinNeulojan käsiala ja neulepinnan kireys vaihtelee ajan kuluessa, ja tämä vaikuttaa siihen, kuinka monta silmukkaa saat tehtyä yhdestä raitalangan väripätkästä. Kun neulot kummatkin sukat samanaikaisesti, tapahtuvat mahdolliset käsialan vaihtelut kummassakin sukassa samaan aikaan.

villasukka – lankasatamanblogi.fi

Listasimme yleisimmät sukkalangat ja niillä neulottaviin villasukkiin tarvittavat silmukkamäärät. Jos olet vielä aloittelija villasukan neulomisessa tai haluat tarkistaa perusohjeesta jotain, löydät hyvät kuvalliset ohjeet tästä linkistä: mukana myös videoita, joilla sukan neulomista neuvotaan.

Langan päästä kiinni: lokakuuta 2014

Kiitos vastauksesta, Meri! Itselleni kudoin sukat, joihin tuli 44 silmukkaa, ja ne ovat hyvät. 40 silmukkaa on kyllä liikaa n. 2-vuotiaan sukkiin, lapsen mummo oli meinaan tehnyt sen kokoiset sukat ja liian isot niistä oli tullut.

Villasukkien koko 1- ja 2-vuotiaille? | Keskustelu | Anna

kuinka monta silmukkaa sukkiin3. Neulo viimeisen puikon kaksi ensimmäistä silmukkaa ylivetäen oikein yhteen. Jatka puikon loput silmukat normaalisti oikein. 4. Neulo yksi välikierros. 5. Toista kohtia 1-4 niin monta kertaa, että kaikilla puikoilla on 12(14) silmukkaa. Jatka neulomalla kaikilla puikoilla oikeaa, kunnes pikkuvarvas peittyy. KÄRKIKAVENUKSET 1.

Miehen villasukat koko 43, kuinka pitkä varsi, monta silmukkaa?

Ongelmana on vain, että en tiedä minkäkoisia sukkien tulisi olla, jotta olisivat sopivat 2-vuotiaalle ja 1-vuotiaalle. Ehkä 36 silmukan sukat riittäisivät 1-vuotiaalle, kun vaan kudon jalkaterästä hieman pidemmät? Vai mitä olette mieltä? Entäs kuinka monta silmukkaa 2-vuotiaan sukkiin?

Villasukat raitalangasta - 5+1 vinkkiä onnistuneisiin sukkiin

Neulojan käsiala ja neulepinnan kireys vaihtelee ajan kuluessa, ja tämä vaikuttaa siihen, kuinka monta silmukkaa saat tehtyä yhdestä raitalangan väripätkästä. Kun neulot kummatkin sukat samanaikaisesti, tapahtuvat mahdolliset käsialan vaihtelut kummassakin sukassa samaan aikaan.

Hääräämö: Pitsi-palmikkoa villasukkaan + ohje

Kuinka monta silmukkaa villasukkaan? Kuvassa Step 6, Irish Rainbow Colors 3 Sukkalankoja on kaikenvärisiä. Yksiväristen lisäksi löytyy myös liukuvärjättyjä, osasta tulee jopa valmista kirjoneulekuviota. Lankakaupasta tarttuu matkaan kassillinen ihanuuksia ja kotona mietityttää, montako silmukkaa tarvitaan lapsenlapsen 35 -koon sukkiin

Monta silmukkaa vauvan villasukkiin? | Keskustelu | Kaksplus

kuinka monta silmukkaa sukkiinPartitiivi, funktio 4. This feature is not available right now. Please try again later.