zakisome.fi


kuinka paljon auto kuluttaa bensaa

kuinka kauan korva voi olla lukossa


veikkaus kritiikki


minecraft ilmaiseksi peli


luxor peli


kuinka kauan munasolu on hedelmöittymiskykyinen

Polttoainelaskin - polttoaineen kulutus ja kustannukset

Miten voisin laskea sen, että kuinka paljon mun auto kuluttaa bensaa sadalla kilometrillä. Siihen muistaakseni oli joku kaava, mutta mä en muista sitä .

Autoilijat hoi! Paljonko bensarahaa 100km matkasta

Jos auto kuluttaa 8,5 litraa, CO2-päästöt ovat 190 grammaa kilometriä. Antero ottaa autoonsa eFlexFuel-laitteiston, joka maksaa 300–500 euroa, asennus noin 60–150 euroa. Antero säästäisi vuodessa 580 euroa, viidessä vuodessa 2 900 euroa, vaikka polttoainetta kuluu 28 prosenttia tavallista bensaa enemmän.

Alfabbs.fi - View topic - Kuinka paljon teidän alfat kuluttaa

This feature is not available right now. Please try again later.

Paljonko keskimäärin auto kuluttaa tyhjäkäynnillä noin

Bensiinin ominaispaino on noin 0,735 kg/dm. 3, eli siis litra bensaa painaa tuon verran.Yhden bensalitran palaminen tuottaa 2350 grammaa hiilidioksidia. Jostakin siis tulee noin 1,6 kg lisää ainetta.

Auto etanolijuopoksi: Näin paljon se säästää - Oma raha

kuinka paljon auto kuluttaa bensaaGCR:n toimittaja Andrew Ganz päätti kokeilla, kuinka paljon vuosimallin 2017 Toyota Prius Prime ihan oikeasti kuluttaa normaalissa liikennevirrassa, normaalilla ajotavalla ajettuna. Testi tehtiin Yhdysvalloissa Dallasissa kolmen päivän aikana ajamalla 200 kilometriä ruuhka-ajoa, hyvävauhtista maantiesiirtymää ja pyörimällä

Polttoaineen kulutus laskuri – Nainen kauneutta

Polttoainelaskin - löydä matkan suorittamiseksi tarvittava polttoaineen määrä ja hinta

Miksi iso moottori kuluttaa paljon polttoainetta? | MuroBBS

kuinka paljon auto kuluttaa bensaaMiksi iso moottori kuluttaa paljon polttoainetta? Saman auton liikuttaminen vaatii saman määrän energiaa riippumatta siitä, kuinka suuri moottori on. Isomman moottorin hyötysuhde on jopa parempi, joten se energiamäärä pitäisi saada jopa pienemmästä polttoainemäärästä.

Keskustelu - Paljonko menee bensaa suunnilleen 500 km

kuinka paljon auto kuluttaa bensaaTässä yleisimmät viat jos auto nykii ja kuluttaa likaa bensaa tämä bensan kulutus johtuu paljolti siitä että vaikka bensaa menee niin se ei pala kunnolla joten ne tulpat vaikka näyttää hyvältä voi olla viallinen kun painetta sylinteriin tulee.Onko sitä kaasutinta säädetty että seokset on kohdilla.Kuinka tyhjäkäynti pyöriikö tasaisesti vai käy kuin vanha maamoottori

Keskustelu - paljonko menee bensaa keskimäärin 100km matkalla

Tiedätkö, kuinka paljon 1500-hevosvoimainen Bugatti Chiron kuluttaa bensaa? Katso taulukko superautojen kulutuksesta – Saatat hämmästyä

Juha Tapio - Kuinka paljon? - YouTube

Sanokaas nyt miten lasketaan auton bensakulut jos on tiedossa km-määrä ja auton kulutus/100 km:llä. Eli matkan pituus on 230 km tarttis laskea paljon kuluu euroissa tuohon matkaan. Auto kuluttaa 7,0 l /100km. Kiitos jos osaatte neuvoa! Millaisia kulkuneuvoja on tupalaisilla käytössä? Onko matkakulut hallinassa?

F1-fakta: Paljonko F1-auto syö bensaa? - MTVuutiset.fi

kuinka paljon auto kuluttaa bensaaKesäkuussa kertyi kilometrejä vain 745, joista sähköllä ajettiin peräti 634 kilometriä. Kokonaisuudessaan bensaa kului vain 8 litraa. Tankkasin varmuuden vuoksi juhannuksena, mutta ei olisi tarvinnut. Sitä ennen olin tankannut 12.5.2018. Luvuista näkyy, että kulutukseen vaikuttavat avaintekijät ovat lämpötila ja kaupunkiajon määrä.

Autotoimittaja testasi, paljonko hybridi oikeasti kuluttaa

kuinka paljon auto kuluttaa bensaaMikä auto ja kuinka vanha? Riippuu aika paljon siitä kun jotkut uudet kuluttaa 4l/100km ja vanha chevy voi kuluttaa 15l/100km