zakisome.fi


kuinka päästä lääkikseen

veikkaus ohjelmistokehittäjä


veikkaus joulukalenteriarpa 2016


kuinka monta nettisivua on maailmassa


kuinka paljon ilma painaa


kuinka kauan ihminen elää ilman munuaisia

Ilon anatomia: Kuinka päästä lääkikseen?

Eikä lääkikseen ole sen vaikeampaa päästä kuin muihin korkeakouluihin. Päinvastoin: etenkin hammaslääketiedettä on sisäänpääsyprosenttien valossa verrattain helppoa päästä opiskelemaan. Vuonna 2013 hammaslääkikseen pääsi Suomessa 190 hakijaa 1 099 hakijasta eli yli 17 prosenttia hakijoista.

Kuinka minä pääsin lääkikseen

Hakeminen lääkikseen Lääketieteen pääsykoe 2020, pisterajat ja hakuvaatimukset Lääkiksen valmennuskurssit Lue kurssilaisten kokemuksia Haluatko tietoa tulevista pääsykoemuutoksista? Liity postituslistallemme, niin lähetämme sinulle viestin tärkeimmistä muutoksista ja uutisista pääsykokeen lähestyessä.

Keskustelu - Voiko lääketieteelliseen päästä ilman kemiaa ja

kuinka päästä lääkikseen

Suoraan ammattikoulustakin voi päästä lääkikseen, vaikka se onkin paljon harvinaisempaa. Lääketieteen tiedekuntia on vain Helsingin, Itä-Suomen (eli Kuopion), Oulun, Tampereen ja Turun yliopistoissa, ja sisään voi päästä joko suoraan ylioppilastodistuksella tai läpäisemällä pääsykokeen.

Kuinka vaikeaa on päästä yliopistoon? | Demi

kuinka päästä lääkikseen

No kyllä se vaatii lahjakkuuttakin joillakin aloilla, esim. lääkikseen päästääkseen pitää ymmmärtää jotakin fysiikasta ja matematiikasta ym. Lisäksi joillakin aloilla pitää osata soveltaa lukemaansa, pelkkä ulkoa luku ei riitä. Pitää olla valmis tekemään työtä asioiden eteen.

Dreamerika: Taipaleeni lääkikseen

kuinka päästä lääkikseen

Olen lukion toisella ja haen ensi vuonna lääkikseen. Jos en pääse, ajattelin välivuotta ulkomailla. PS. Kuinka paljon aikaa kannattaa varata pääsykoekirjan lukemiseen? Ajattelin vilkuilla sitä jo tulevalla kesälomalla, mutta keskityn kirjoituksiin enemmän. PPS. Onko Helsinkiin vaikeampi päästä kuin Tampereelle? Hei,

Ilon anatomia: helmikuuta 2016

Lääkikseen voi päästä, vaikkei ole opiskellut noita aineita koulussa. Se, että on opiskellut noita, ei ole mikään tae lääkikseen pääsystä. Fysiikka, kemia ja bilsa nimittäin tarvitsee ihan oikeasti osata. Jos on älliä ja motivaatiota, ne opiskelee kyllä itse vapaa-ajallakin.

Kuinka vaikeaa on päästä lääkikseen - Lääketieteellinen

Lopuksi sanon kuitenkin sen, että lääkikseen on periaatteessa kaikkien mahdollista päästä kovalla työllä. Heikompilahjaisen täytyy vaan opiskella kahta kovemmin. Jos lääkiksen ovet eivät 4-5 kerralla aukea, niin kehottaisin miettimään uudelleen, onko soveltuva alalle. Opiskelu lääkiksessä ei ole yhtä piinaavaa kuin sinne

Kuinka vaikeaa on päästä yliopistoon? | Keskustelu | Kaksplus

Syksyllä tein päätöksen hakea hampaan sijasta yleiselle. Halu päästä lääkikseen oli kasvanut uusille asteille, ja tahdoin päästä yrittämään hakua unelma-ammattiini. Vaikka edellisenä keväänä jäin hampaalla rannalle, olisivat raakapisteeni riittäneet muihin hammaslääkiksiin ja eläinlääkikseen.

Dreamerika: Kuinka lääkikseen pääsee?

Ja onhan se tosi vaikeaa päästä sisään. Ei todellakaan ole epäonnistuja, jos ei Suomessa lääkikseen pääse - se vaan on niin vaikeaa. Ymmärrän kyllä täysin pettymyksesti, varsinkin aikuisena kun on jo lapsia ja työ, tuo on varmasti tosi turhauttavaa.

Cursus Manus Sanantes: Miten lääkikseen pääsee sisään?

kuinka päästä lääkikseen

Kuinka lääkikseen pääsee? Nyt eletään aikoja, joina suuri osa lääketieteen pääsykokeisiin valmistautuvista on jo aloittanut luku-urakkansa kevään 2017 koitokseen. Haluankin jakaa omat menetelmäni ja kikkani, jotka siivittivät minut haluttuun lopputulokseen.