zakisome.fi


kuinka säästää puhelimen akkua

suomen presidentit peli


myydään blokus peli


keila peli


voitto erkkilä


kuinka paljon rahaa jouluruokiin

Blogi - Eikö iPhonen akku kestä? – 12 keinoa pidentää akun kestoa

Voit varmasti säästää paljon akkua erittäin säästävällä tilalla, mutta se pilata puhelimen käyttökokemuksen rajoittamalla sinua. NOPEA LATAAMINEN: Jopa virransäästötilan käyttämisen jälkeen sinun on ehkä käynnistettävä laturi ennen nukkumaanmenoa; Lataamisen aikana, miksi ei veloiteta Samsungin adaptiivisella pikalataajalla.

Eikö puhelimen akku tahdo kestää? Nappaa vinkit virransäästöön

kuinka säästää puhelimen akkuaKäytäkö puhelintasi myös navigaattorina ajon aikana? GPS-toiminto kuluttaa puhelimen akkua yllättävän paljon. Toinen tunnettu akkusyöppö on musiikin striimaus puhelimesta auton kaiutinjärjestelmään Bluetoothin avulla. Jotta puhelimessa olisi virtaa vielä perille päästyäsi, on autolaturi loistava tapa ladata puhelimen akku ajon

Miten pidentää akun käyttöikää Samsung Galaxy S6 - Android

kuinka säästää puhelimen akkuaKirkas näyttö kuluttaa älypuhelimen akkua. Tuore väitöstutkimus Helsingin yliopistosta paljastaa, että sitä tekevät myös puhelimen ulkoinen lämpötila ja puhelimen sovellusasetusten erilaiset yhteistekijät. Älypuhelimet ja muut älykkäät laitteet ovat osa arkea. Älypuhelimet eivät

Miten säästää iPhonen akkua? 16 yllättävää vinkkiä puhelimen

Kun käynnistät Saphe Link -sovelluksen ja kosketat sen vasemmassa alareunassa olevaa sinistä kotipainiketta, näet kuvan mukaisen näkymän. Mustan taustan ansiosta se kuluttaa mahdollisimman vähän puhelimen akkua. Tästä on hyötyä etenkin jos näyttöä pidetään jatkuvasti päällä ajon aikana pitkillä matkoilla.

Mikä kaikki syö kännykän akkua? | Helsingin yliopisto

kuinka säästää puhelimen akkuaNäiden niksien avulla voit esimerkiksi säästää puhelimen akkua ja lähettää viestejä aiempaa helpommin. Useimpiin näistä vinkeistä tarvitset iOS 8- tai iOS 9 -käyttöjärjestelmän.

Tiedätkö, mitkä kaikki asiat syövät kännykän akkua – jopa

7 keinoa puhelimen virrankulutuksen vähentämiseen. Olipa älypuhelimesi iPhone, Samsung Galaxy, Sony Xperia tai Windows-puhelin, kaikissa niissä on toimintoja ja asetuksia, jotka kuluttavat koko ajan huomaamattasi akkua. ”Nykyisin ei enää riitä, että lataa puhelimen kerran viikossa.

Tästä syystä älypuhelimen akunkesto heikkenee jo parissa

Carat on ilmainen sovellus, joka tutkii kuinka paljon eri sovellukset kuluttavat puhelimen akkua, ja neuvoo sulkemaan tai päivittämään niitä. Sovellus vertaa puhelimesta koottuja tietoa muiden sovellusten käyttäjien tiedoista koottuun tietokantaan, ja voi kertoa, jos jokin sovellus kuluttaa virtaa poikkeuksellisen paljon esimerkiksi

11 keinoa säästää puhelimen akkua juhannuksena - Mobiili

8. Kytke akkua syövät ominaisuudet pois. Monessa puhelimessa on päällä sellaisia toimintoja, kuten lähilukuun käytettävä nfc sekä laitteiden väliseen viestintään tarkoitettu bluetooth. Ota nämä asetuksista pois päältä. 9. Käytä varavirtalaitetta. Ulkoiset lisäakut eli varavirtalaitteet ovat näppärä keksintö.

Himputin sähkösyöpöt – näin säästät älypuhelimen akkua | Yle

Voit nyt suojata puhelintasi ja pidentää sen käyttöikää entistäkin helpommin pilkinnän aikana! Kiinnitä vain Deeper Winter Smartphone Case 2.0 -kotelo käsivarteesi hihnalla ja saat kaiken hyödyn irti puhelimestasi pilkkiessäsi.

Winter Smartphone Case XL - deepersonar.com

kuinka säästää puhelimen akkuaPienoisohjelmat (engl. widgets) ovat sovellusten lisäohjelmia, jotka päivittävät puhelimen näytölle esimerkiksi uutisia tai säätietoja. Pienoisohjelmat kuluttavat akkua, koska ne päivittävät tietojaan jatkuvasti. Androidissa voi myös ottaa sovellusten taustalla tapahtuvan synkronoinnin pois päältä.

Deeper Winter Smartphone Case 2.0

Jos Lumiasi tukee niin sanottua vilkaisunäyttöä, joka kertoo kellonajan ja tietyt ilmoitukset puhelimen ollessa lukittuna, kannattaa se laittaa pois päältä, mikäli et tarvitse sitä (Asetukset > vilkaisunäyttö). Puhelimen kaksoisnäpäytysherätyksen saa pois päältä kosketus-valikosta (Asetukset > kosketus > aktivointi).

Ilmainen Carat -sovellus säästää puhelimen akkua - Digitoday

kuinka säästää puhelimen akkuaTämä säästää iPhonen akkua. 10. Sammuta Siri Laita kohdassa Asetukset > Yleiset > Siri valinta Salli Hey Siri pois päältä säästääksesi akkua. Jos valinta on päällä, tunnistin käyttää jatkuvasti akun virtaa. 11. Laita värinä pois päältä Värinä kuluttaa akkua, joten laita se pois päältä kohdassa Asetukset > Äänet.

sex kartuzy
jovenes follan duro
sex transwestyci
nagie zdjęcia influencerek
ogłoszenia erotyczne gniezno
shana kress nude
cecilia sopena folla
gubin sex
rencontre femme gers
anonse towarzyskie wałbrzych