zakisome.fi


kuinka usein harrastaa seksiä

veikkaus arpa todennäköisyys


räsypokka peli


suurvoitto veikkaus


voitto happonen


kuinka erota fiksusti

Kuinka usein ikäisesi harrastavat seksiä? Uudet luvut julki

Omaan lähipiiriini kohdistuneen kyselytutkimukseni perusteella selvitin teille, rakkaat lukijat, kuinka usein seksiä tulisi vähintään harrastaa, mikäli parisuhteen haluaa kestävän. Selvisi, että liki kaikki ystäväni ovat sitä mieltä, että vähintäänkin kerran viikossa.

Kuinka usein on paras tahti harrastaa seksiä? Äänestä!

Minulta kysytään usein, kuinka paljon seksiä pitäisi harrastaa. Kieltäydyn aina jämäkästi vastaamasta enkä mielelläni ota puheeksi sitäkään, että suomalaisten harrastaman seksin määrä on keskimäärin kerran viikossa.

Kuinka Usein Harrastaa Seksiä - Image Results

kuinka usein harrastaa seksiä

Eli, kuinka usein teillä on parisuhteessa seksiä? Onko sitä myös keskellä viikkoa, etenkin jos on lapsia, etenkin pienempiä lapsia. Eli sitä voi harrastaa oikeastaan vasta sitten kun ne lapset nukkuu. Kunhan mietin, miten muilla tämä menee. Meillä kun ei ole kuin viikonloppuisin, minulle kyllä kelpaisi useamminkin.

Seksikolumni: Näin usein seksiä pitää vähintään harrastaa

Kuinka usein haluat harrastaa seksiä? Äänestä! ”Hyvää yötä, äiti lähtee” - vaimo meni kahville vaarattoman miehen kanssa ja siitä alkoi monen kuukauden helvetti - miten toipua pettämisestä?

Kuinka paljon vanhukset harrastavat seksiä? Saatat yllättyä

kuinka usein harrastaa seksiä

Yleisesti tarkasteltuna 13 prosenttia aviopareista harrastaa Kinsey-intituutin tutkimuksen mukaan seksiä vain muutaman kerran vuodessa. 45 prosenttia heistä ryhtyy petipuuhiin muutaman kerran kuussa, 24 prosenttia 2–3 kertaa viikossa ja 7 prosenttia vähintään neljä kertaa viikossa.

Kuinka usein avioliitossa harrastetaan seksiä? Katso ikään

kuinka usein harrastaa seksiä

Ja kuka nauttii silloin, jos harrastaa seksiä hiljaa? Minäkin olen joskus mieheni kanssa harrastanut seksiä esimerkiksi kun ollaan oltu yökylässä sukulaisissa tms. Hiljaa on pitänyt olla, ja kyllä siinä ainakin minulta nautinto on mennyt ihan ohi, kun on pitänyt keskittyä siihen, ettei kuulu mitään. Ei kovin rentoa.

Kuinka paljon muut harrastavat seksiä?

Kyselyn perusteella suomalaisten seksielämä on melko vilkasta: enemmistö vastaajista, 45 prosenttia naisista ja 37 prosenttia miehistä, harrastaa seksiä 2-5 kertaa viikossa. Eniten seksiä harrastivat parisuhteessa olevat 18-24-vuotiaat nuoret aikuiset.

Keskustelu - Kuinka usein harrastat seksiä vs. kuinka usein

Harvemmin kuin kerran kuussa seksiä harrastavat etenkin pitkään yhdessä olleet parit. Vajaa kolmasosa, 30 prosenttia, pareista, joiden suhde on kestänyt 10-20 vuotta harrastaa seksiä harvemmin kuin kerran kuussa. 20-30 vuotta yhdessä olleista pareista 32 prosenttia harrastaa seksiä harvemmin kuin kerran kuussa.

IS:n suuri seksikysely paljastaa: Näin suomalaiset

Iän ja terveyden lisäksi monet muutkin asiat vaikuttavat siihen, kuinka paljon seksiä harrastetaan, tutkimus vahvistaa. Niitä ovat muun muassa stressi ja päivittäiset huolet sekä perhesuhteet. Seksisopimuksella vauhtia. Määrä ei kuitenkaan kerro kaikkea siitä, kuinka tyytyväisiä ihmiset ovat seksielämäänsä.