zakisome.fi


kuinka usein papa kokeeseen

voitto huotari


synttärit uusi peli


savonlinnan ooppera katsomo


euroviisut vedonlyönti


mtv katsomo eurojackpot jokeri kierros 26

Kuinka usein papa kokeeseen, ei hormonaalista ehkäisyä

Olen 23-vuotias nainen ja käytän e-pillereitä. Kuinka usein minun pitäisi käydä papa-kokeessa? Vuonna 1993 voiman tullen kansanterveysasetuksen mukaan kohdunkaulan syövän seulonta on järjestettävä 30–60-vuotiaille viiden vuoden välein.

Miksi naiset jättävät syöpäseulonnat väliin? Joka kolmas ei

kuinka usein papa kokeeseenPapa-kokeessa käynnin tiheys riippu ihan siitä, millaista seksielämää vietät. Jos kumppanit vaihtuvat usein tai niitä on aikaisemmin ollut useita ja käytät ehkäisynä pillereitä, niin sitten parin vuoden välein. Samoin, jos aikaisemmin on todettu kondylooma tai muita muutoksia.

Keskustelu - Kuinka usein Papa-kokeeseen? | Keskustelut

(1993) Kuinka, The Accidentals & Zachary Scot Johnson Linger The Cranberries Cover thesongadayprojec - Duration: 4 minutes, 23 seconds.

Keskustelu - Haluaisin papa-kokeeseen, mutta en tiedä, missä

En ole myöskään ikinä käynyt papa kokeessa. Olen yhden kerran elämässäni käynyt gynellä hiivatulehduksen vuoksi, yritin asiaa silloin kysyä mutta se nainen oli ehkä hieman sosiaalisesta rajoittunut enkä saanut kysymykseeni vastausta. Yritin myös kysyä, kuinka usein tulisi käydä tarkastuksessa gynokologilla, ei kuulemma koskaan.

Papa-koe ja miten papa-koe otetaan? | Tohtorille.fi

Papa-koe. Papa-kokeella, eli gynekologisella irtosolukokeella, seulotaan erityisesti kohdunkaulan syöpää ja sen esiasteita. Papa-koe kertoo myös mahdollisista tulehduksista. Etsitkö gynekologia? Kuinka usein papa-koe tulisi ottaa? Ensimmäisen kerran papa-koe on hyvä ottaa muutaman vuoden kuluttua yhdyntöjen aloittamisesta.

Kuinka usein Papa-kokeeseen? | Hyvä Terveys

Kuinka usein Papa-kokeeseen? Kuinka usein Papa-kokeeseen? klo 13:59 | 10.4.2013. Kommentit (0) Sisältö jatkuu mainoksen alla. Sisältö jatkuu mainoksen alla.

Papa-koe eli gynekologinen irtosolukoe | Lääkärikeskus Aava

Tulos epäselvä tai lieväasteisia solumuutoksia (luokitus ASC-US, LSIL alle 30-vuotiailla) tai HPV-testi on positiivinen, mutta Papa-kokeessa todetaan korkeintaan lieviä solumuutoksia, seuraava kutsu 1-2 vuoden päästä.

Turha papakoe? Asiantuntija kertoo, milloin papakoe on

kannaataa tosiaan käyvä. mulla on ollu tähän asti aina luokka 1. edellisestä papa sta oli aikaa 2v. menin kierukkaa varten papa kokeeseen joka oli yllättäen luokka 5, nyt olen seuranassa kaikki solumuutokset saatiin pois mutta erittäin yllättävä tulos. ei papilooma virusta, sukupuolitauteja yms taustalla.

K u i n k a

Papa-koe, pidemmältä nimeltään Papanicolaun koe, tarkoittaa gynekologista irtosolukoetta. Sillä seulotaan kohdunkaulan syövän esiasteita, jotta itse syövän kehittyminen voitaisiin löydetyt esiasteet hoitamalla ehkäistä.

Terveyskirjasto - Duodecim

kuinka usein papa kokeeseenNykyisten suositusten mukaan kuulemma ei tarvitse käydä niin usein papa kokeessa, jos ei ole välivuotoja tai muita oireita. Mulla ei ole hormonaalista ehkäisyä. Olen käynyt ikäseulonnoissa, kun kutsutaann. Entä te muut, jotka EIVÄT käytä hormonaalista ehkäisyä? Eikä tarvitse hysterisoida ja kertoa kauhukertomuksia tässä ketjussa.