zakisome.fi


kuinka usein peset lattiat

kuinka nopeasti tyroksiini vaikuttaa


vedonlyönti vihjeet pallomeri


kuinka selvitä veloista


uhkapeli voitto


kuinka paljon maksaa mopokortti

Mansikoita ja vaahtokarkkeja: Kuinka usein?

Kuika usein . peset kylpypyyhkeet? Kerran viikossa.. peset käsipyyhkeet? Samoin.. peset keittiöpyyhkeet? Käytän talouspaperia.. vaihdat/peset keittiörätin? Katso edellistä vastausta.. vaihdat lakanat? Kerran viikossa.. imuroit? Kerran viikossa vaikka useammin pitäisi kun on lemmikkieläimiä.. peset lattiat? Kerran kuussa.. peset ikkunat?

Jasmiina Hoo: Kuinka usein?

Näin Minnean Muruja-blogissa kivan haasteen jossa pohditaan kuinka usein tekee mitäkin.Lukiessani tekstiä päätin, että minunkin pitää tehdä tällainen listaus. On hauskaa verrata omia tapojaan muiden kans

Kuinka usein? – Heidi Korpela

kuinka usein peset lattiat

Pian tiedät, kuinka usein vaihdan lakanat tai tarkistan kuivakaapin sisällön, tai kenties juuri sinua kiinnostaa kuinka usein komennan Mattia tai tarkistan palovaroittimen toiminnan. Mäpä kerron! Ja kuvituksena allekirjoittanut elämänsä miesten kanssa auringonkukkapellolla äitin kuvatessa. Ne virallisemmat poseeraukset löydätte

Kuinka usein? – Hooray for Squats

Laminaatin kosteudenkestävyys on huono, joten puhdista tahrat heti. Usein laminaatille riittää, kun se pyyhitään nihkeällä liinalla. Pesuaineeksi sopii yleispesuaine, jossa ei ole saippuaa. Saippuapohjainen pesuaine voi jättää laminaatin pinnalle kalvon.

Outi's life: Kuinka usein?

kuinka usein peset lattiat

Tarkistat kuivakaapin sisällön. Joka päivä, koska kokkaan tosi usein. Luuttuat lattiat. Koko kämpästä ehkä kerran puolessa vuodessa. Vessassa ja keittiössä noin kerran kuussa. Joo I know, ihan liian harvoin. Peset vessan. Meillä on kaksi vessaa, josta toinen on vieraille ja toinen meille.

Keskustelu - G: Kuinka usein peset WC-ponton, vaihdat lakanat

kuinka usein peset lattiat

Kuinka usein Vaihdat lakanat? Pyrin vaihtamaan lakanat kerran viikossa, mutta kyllä joskus saatetaan mennä kaksikin viikoa samoissa lakanoissa. Vaihdat pyyhkeet? Suihkupyyhkeen kahden käyttökerran jälkeen, käsipyyhkeet kerran, pari viikossa. Peset hiukset? 2-3 kertaa viikossa. Soitat isälle/äidille? En juuri koskaan.

Kotona ja kaupungilla: Kuinka usein -haaste

Luuttuat lattiat? En kauhean usein, ehkä 9-10x vuodessa? Peset vessan? Yleensä kerran viikossa. Puhdistat liesituulettimen? Tämäkin lukeutuu Jonin töihin, en ole pistänyt merkille kuinka usein hän sen puhistaa. Syötkö noutoruokaa? 1-3 kertaa viikossa. Joinain viikkoina useammin ja joskus en kertaakaan.

Kuinka usein peset lattiat? | sivu 4 | Keskustelu | Kaksplus

Yläkerrassa (makuuhuoneet, toinen olkkari, oma työhuone) pesen noin kerran parsissa kuukaudessa tai jopa harvemmin. On parkettia eikä kaipaa pesua yhtä usein, eikä kukaan vie sinne kahvimukia käikkymään tai kurakenkiä sotkemaan.

Kuinka usein -blogihaaste - Ikkunalaudalla

Kuinka usein? - Vaihdat lakanat. Ehkä noin 2 viikon välein? - Vaihdat pyyhkeet.Vähintään joka viikko. Tilanteen mukaan. - Peset hiukset. Kaksi tai kolme kertaa viikossa

Kuinka usein?

Tämä on tosi kiva postaus. Ihanan aktiivisesti sinä tarkastat teidän palovaroittimet. Nyt täytyy myöntää, että omalla kohdalla se homma unohtuu valitettavan usein ja hyvä jos kerran vuodessa tulee tarkastettua.

Unelmien elämistä: Kuinka usein..

kuinka usein peset lattiat

Peset ikkunat? No tuota älkää säikähtäkö, mutta mä pesen niitä vähän joka välissä. Varmaan jonku 5-6 kertaa vuodessa kokonaan ja siihen päälle vielä about 5 kertaa pelkästään ulkoa ja varmaan 20 kertaa pelkästään sisäpuolelta.