zakisome.fi


kuinka usein sheivaat

kuinka kauan kestää matka


kuinka usein ajokortti pitää uusia


kuinka monta kertaa viikossa liikuntaa


veikkaus kusettaa


s mtv katsomo

Kuinka usein? - Kutsu vapauteen

KUINKA USEIN.. Vaihdat lakanat? Äh, tämän kanssa olen aika laiska ja teen sen about kolmen tai neljän viikon välein. Se on vaan jotenkin niin ärsyttävää, vaikka puhtaissa, juuri vaihdetuissa lakanoissa nukkuminen onkin arjen luksusta parhaimmillaan.

Kuinka usein? – Hey girl | Lily

Blogeissa on kiertänyt viime aikoina kuinka usein? -haaste. Sain haasteen ihanalta Pikkuleijonat blogin pitäjältä. Tässä mun vastaukset. Eli kuinka usein Vaihdat lakanat? Vaihtelee, mutta kyllä me ainakin viikon tai pari pidetään yleensä samoja lakanoita jos ei mitään erityistä pesun tarvetta niille tule.

Kuinka usein? – Hooray for Squats

kuinka usein sheivaatMe ei omisteta vaakaa, mutta raskauden aikana tuli käytyä tietty usein neuvolassa. Mielenkiinnosta kävin muuten viimeksi puntarilla kun vauvalla oli neuvola, ja raskauskiloista oli kadonnut puolet! Vauva, istukka, lapsivesi ja turvotus toi omalla kohdallani sen +10 kg, vielä olis toiset kymmenen jäljellä :D

Kuinka usein?

Olen bongaillut syksyn aikana useasta blogista tämän hauskan Kuinka usein? -haasteen, ja päätin sen nyt myös toteuttaa itsekin. Toivottavasti teistä on yhtä hauska lukea tällaisia postauksia kuin mun mielestä! KUINKA USEIN? Vaihdan lakanat? About parin viikon välein vaihtuu meillä lakanat. Vaihdan pyyhkeet?

Lapsiparkki: Kuinka usein..

Kuinka usein. Vaihdat lakanat? Pyrin vaihtamaan lakanat kerran viikossa, mutta kyllä joskus saatetaan mennä kaksikin viikoa samoissa lakanoissa. Vaihdat pyyhkeet? Suihkupyyhkeen kahden käyttökerran jälkeen, käsipyyhkeet kerran, pari viikossa. Peset hiukset? 2-3 kertaa viikossa. Soitat isälle/äidille? En juuri koskaan.

Kuinka usein | tuulanneli

kuinka usein sheivaatKuinka usein House of Brandonissa on Mid Season Sale? No en tiedä, mutta nyt on! Huimia tarjouksia merkkituotteista, mutta pidä kiirettä sillä suosituimmat koot menee nopeesti! Jarin Makia-takki löytyy TÄÄLTÄ ja Sarin Fila-kengät TÄÄLTÄ. Nyt shoppailemaan House of Brandoniin!

Kuinka usein? – Heidi Korpela

Näin Minnean Muruja-blogissa kivan haasteen jossa pohditaan kuinka usein tekee mitäkin.Lukiessani tekstiä päätin, että minunkin pitää tehdä tällainen listaus. On hauskaa verrata omia tapojaan muiden kans

KUINKA USEIN?

Peset ikkunat? No tuota älkää säikähtäkö, mutta mä pesen niitä vähän joka välissä. Varmaan jonku 5-6 kertaa vuodessa kokonaan ja siihen päälle vielä about 5 kertaa pelkästään ulkoa ja varmaan 20 kertaa pelkästään sisäpuolelta.

KUINKA USEIN? - Ainon Tarinoita Treenaamisesta

Blogeissa on pyörinyt tämä kuinka usein – haaste ja ajattelin minäkin heittää lusikkani soppaan ja vastata näihin 43 kysymykseen! Heitän haasteen eteenpäin kaikille muillekkin bloggaajille. Näitä on ollut hauska lukea muiden tekemänä! Kuinka usein.. Vaihdat lakanat.

Kuinka usein -blogihaaste - Ikkunalaudalla

Bongasin ihanaisen Sarin blogista kuinka usein -listauksen ja ajattelin perjantain kunniaksi huitasta ilmoille tämmösen oman listan! Eli kuinka usein mitäkin! Tämän myötä muksaa viikonloppua tyypit! Vaihdat lakanat. -Kahden viikon välein, kesällä tosin mennään jopa viikon vaihtovälillä.

Inhimillinen turhamaisuus: Kuinka usein

kuinka usein sheivaatAika usein. Tilaan Woltilla ja haen kotiin. Valehtelet? No harvoin kyllä. Valehtelu, vaikka se olisi pikkuhuijauksia lapsille, vaikka että ei ole karkkia, vaikka omassa laatikossani olisikin, on niin kurjaa, siitä tulee paha mieli ja huono omatunto, niin en pysty kovin helpolla. Narraaminen on sitte eri asia. Sheivaat? Silloin, kun huvittaa.