zakisome.fi


kuinka usein viherkasveja kastellaan

kuinka kauan lihapullat uunissa


kuinka pitkä on hobitti


kirjallisuus peli


kuinka saada mies baarista


kuinka kauan keitettyä vettä vauvalle

Viherkasvit syksyllä: nämä 9 huonekasvia selviävät

Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s

Huonekasvien hoito | Martat

kuinka usein viherkasveja kastellaan

Näin hoidat viherkasveja syksyllä. Pyyhi pölyt kostealla sienellä isoista kasveista. Puhdista myös lehtihangat. Vie suihkuun pienemmät kantokokoiset kasvit. Laita ruukun suojaksi muovikassi, ettei multa kastu läpikotoisin. Siirrä viherkasvit talveksi lähemmäs ikkunaa, mutta varo vetoa.

Kasvien ja kukkien kastelu: 7 vinkkiä, joiden avulla jokainen

Istutusasetelmissa on usein sekä viileästä pitäviä sipulikukkia että lämpöä tarvitsevia joulutähtiä tai viherkasveja. Sekaistutukset hoidetaan vaativimman kasvilajin mukaan. Esimerkiksi jos istutuksessa on joulutähti, asetelma pidetään lämpimässä ja sitä kastellaan säännöllisesti.

viherkasvit arkistot - Järvenpään Kukkatalo

Rakastan kaikkia viherkasvejani, suihkuttelen niitä ja höpöttelen (lue lässytän samalla tavalla kuin Tutolle🙈) niille kaikkia mukavia juttuja pitkin päivää😂 Tsemppaan kasveja kasvamaan (teen samoin meidän pihassa oleville havupuille ja kuusille) ja kehun kuinka kauniita ne ovat😂 Lisäksi lenkillä juttelen usein linnuille ja oraville.

Kodin kasvit ja kukkaset - Risingshadow

kuinka usein viherkasveja kastellaan

– Joulunaikaan saadaan usein lahjaksi myös kukkakoreja, joissa voi olla hyasintteja, joulutähtiä, tulppaaneja ja viherkasveja. Hoidon sanelee istutuksen vaativin kasvi. Esimerkiksi koria, jossa on joulutähti, ei saa laittaa viileään. Kastelu puolestaan kannattaa kohdistaa aina tarkasti kukan juurelle.

Näin saat joulukukat kestämään kauemmin

Vähäkallio uskoo, että iäkkäitä viherkasveja on paljon, mutta niiden määristä ei ole olemassa minkäänlaisia tilastoja. Lisävaloa talveksi. Pienestä pistokkaasta tai siemenestä alkunsa saaneen huonekasvin pitkän iän rajoittavia tekijöitä ovat Vähäkallion mielestä ruukun koko ja kasvin kasvutila.

Valoa, vettä ja lepoa - kodin vihreät komistukset voivat elää

Kukinnan jälkeen kasvin annetaan lakastua. Kasvi kukkii keväällä tai sitä ennen ja lakastuu kesäksi, jolloin sitä ei kastella lainkaan. Huonevehka tarvitsee lepokauden, jolloin se voi olla vähän viileämmässä paikassa, mutta valoisessa. Kukinnan aikana huoneenlämmössä. Kukinnan aikaan vehkaa kastellaan runsaasti.

Timanttiananas - Kekkilä

Timanttiananasta kastellaan aina sekä juurille että lehtisuppilon sisään. Multaa saa välillä kuivahtaa, mutta lehtisuppilossa tulisi aina olla vähän vettä. Kasteluveden joukkoon lisätään Kukkaravinnetta parin viikon välein. Timanttiananas on alunperin sopeutunut hyvin kosteaan ilmaan, minkä vuoksi sitä kannattaa sumuttaa usein

Kekkilä kesäopas 1/2014 - Suomi by Otavamedia OMA - Issuu

4. Kuinka usein mullat täytyy vaihtaa ja tarvitsevatko kasvit jotakin lisäravinteita? 5. Mistä tietää minkä kokoinen ruukku on sopiva? 6. Muuta oleellista/vinkkejä mitä täytyy muistaa sisäkasvien hoidossa? Kävin kukkakaupassa ja sieltä tarttui mukaani 4 pientä kaktusta, kummituspuu, aloe vera, rahapuu ja traakkipuu.

Keskustelu - Kysymyksiä sisäkasvien hoidosta | Aihe vapaa | Vauva

kuinka usein viherkasveja kastellaan

Perinteisesti viherkasvit on otettu huomion kohteeksi helmi-maaliskuussa sisäkasvien mullanvaihdon aikaan. Mullanvaihto onkin hyvä ajoittaa ajankohtaan, jolloin kasvien lepokausi päättyy, mutta uusia viherkasveja hankitaan entistä enemmän syksyllä.

Apua huonekasvien tunnistamiseen

Kesäkukat ovat yksivuotisia kasveja, jotka voidaan istuttaa ruukkuihin, amppeleihin ja parvekelaatikoihin ulos, parvekkeelle tai terassille. Tavallisimpia ja suosituimpia ovat muun muassa pelargoni, tähtisilmä, marketta ja samettikukka.

Kodin ruukkukasvit/Kasvit/Viherkasvit – Wikikirjasto

kuinka usein viherkasveja kastellaan

Mielestäni on kliivia. Minulla oli kymmeniä vuosia samanlainen ja se kasvoi todella suureksi ja kukki valtavasti. Suuri sylintäyteinen altakasteluruukku oli melko usein aivan täynnä ja piti lapiolla lohkoa, kun ei muuten saanut irti. Viime keväänä laitoin koko kukan kompostiin, kun siihen iski villakilpikirva.