zakisome.fi


kuinka vanhaa olutta voi juoda

kuinka kauan vispipuuroa vispataan


ulkomaalaiset vedonlyönti


kuinka monta lasta barack obamalla on


kuinka kauan tonnikala säilyy jääkaapissa


kuinka paljon viikossa voi laihtua

kuinka - Wiktionary

Yks ihminen taas ei voi mennä enää Amerikkaan. Istuivat ulkona pullo välissä ”piilossa”, mutta ei ollut pussissa. Poliisi huomasi ja asemallehan sit vietiin. En muista, kuinka pääsi livahtamaan maasta, mutta siellä se ”suuri rikos” odottaa.

Onko täällä ketään Roomassa käyneitä? | Keskustelu | Kaksplus

kuinka vanhaa olutta voi juoda

Vierailija: "Minut haukuttiin täällä niuhoksi, kun en halua, että etä hoitaa humalassa lapsia, ja saattaa lähteä piipahtamaan kioskilla. Nyt täällä olkaa sitä mieltä että lasu kuuluu tehdä kun isä jättää lapsen yksin yöksi.

Aihe: Oluen/Alkoholin juonti | Espanja.org

Kuinka voin auttaa? How can I help you? Usage notes . Kuinka is very common in formal contexts – otherwise, the synonym miten is used. kuinka paljon, "how much"

Ruokajuoma? | sivu 2 | Keskustelu | Anna

Kuinka kauan olutta saa myydä sen jälkeen, kun siinä on mennyt parasta ennen -päiväys umpeen? Tätä pohti Keskisuomalaisen lukija, joka osti torstaina jyväskyläläisestä lähikaupasta alennuksesta olutta ja huomasi vasta kotonaan, että parasta ennen -päiväys oli mennyt jo yli kuukausi sitten.

alkoholi ja imetys | Keskustelu | Anna

kuinka vanhaa olutta voi juoda

joskus 17-18v riitti melkeen kokonainen lemon gin pullo (tiiän. hyi vittu). joskus kans 8 kpl olutta oli jees. nykyään se 8packl ja vähän viinaa pääl ni hyvää tulee. tai sit leijona minttu-suklaa viinaa 5/6 osa ja sit 2 olutta. jotain sinne päin. tosin se on aika kaato känni. en ees tiiä miks kommentoin näin vanhaa keskusteluu

Keskustelu - Saunaan, saunaan suomalainen! | Historia

kuinka vanhaa olutta voi juoda

Nainen.com suosittelee: Talleta 50 € ja pelaa 100 € + 20 ilmaiskierrosta! Casumo on Suomen suosituin ja tykätyin nettikasino.Nyt tarjolla on 50 euron talletuksella 100 € pelirahaa ja lisäksi 20 ilmaiskierrosta.

Diabetesta sairastava Juha söi pizzan päivässä kunnes

Vanhentunutta olutta ei kannata juoda Jos tavallisesta lagerista on parasta ennen -päiväys mennyt, maku ei ole enää parhaimmillaan. – No voihan sitä juoda, mutta se maistuu ihan p*skalle.

Voiko olutta juoda parasta ennen -päiväyksen jälkeen

kuinka vanhaa olutta voi juoda

Tästä tuliki mieleen, että kalja on kyllä semmonen tuote mistä ei itse tule koskaan katsottua päiväyksiä, tiedä kuinka vanhaa tavaraa sitä onkaan joskus saattanut juoda [signature]Vittuillakseni postasin.[/signature]

Kuinka vanhana saa juoda? - YouTube

kuinka vanhaa olutta voi juoda

Voi herramme jeesus että te jaksatte jauhaa ja kinata kerta toisensa perään tästä aiheesta Eikö jo vois lopettaa ja todeta, että toiset juo ja imettää sano muut mitä vaan, ja toiset taas ei juo edes yhtä imettäessään, vaikka kuinka muut perustelis että näin voi tehdä .