zakisome.fi


logomo katsomo

kuinka paljon kultaharkko painaa


kuinka paljon työtön voi tienata


kuinka paljon penkistä


kuinka nopeasti syöpä etenee


maneesin katsomo

Turku Areenat - turkuareenat.fi

gatoradecenter.fi / marliareena.fi

Logomo – Wikipedia

VR:n vanhassa konepajassa toimiva Kulttuurikeskus Logomo aloitti toimintansa vuonna 2011, kun sen ensimmäinen vaihe valmistui. Samana vuonna Turku toimi Euroopan vuoden kulttuuripääkaupunkina, ja Logomon tiloihin tehtiin erilaisia näyttely- ja salitiloja kulttuuripääkaupunkivuoden tarpeisiin.

MTV Katsomo (@MTVKatsomo) | Twitter

Logomo-salin tekniikka on kaikilta osin uusinta uutta, ja sali voidaan muokata jokaiseen tapahtumaan eri näköiseksi. Kulloinkin käytössä olevan saliversion näet, kun lippujen ostovaiheessa klikkaat "Valitse paikkasi itse". Logomo sijaitsee Turun keskusta-alueella, lähellä Turun päärautatieasemaa ja linja-autoasemaa.

Katsomokartta Logomo 70x100cm - Turku

The latest Tweets from MTV Katsomo (@MTVKatsomo). @MTVKatsomosta löydät MTV3:n, Subin ja Avan suosituimmat ohjelmat 24/7

LOGOMO (@logomoturku) • Instagram photos and videos

4,402 Followers, 245 Following, 887 Posts - See Instagram photos and videos from LOGOMO (@logomoturku)

JARKKO TAMMINEN SHOW, 15.11.2019, Logomo, TURKU | lippu.fi

logomo katsomoLippu suomi alkaen 550 €. Ilmoituksia yhteensä 57989, Myydään käytetty, ostetaan ja rekrytoidaan. Kaikki Lippu suomi-ilmoitukset sivustoilta Tori.fi, Nettiauto

Logomo | Visit Turku

The Logomo event centre, opened in 2011, is centrally located near the Turku Central Railway Station. The architecture is a combination of original, 19th century industrial milieu and modern loft style.

Logomo | Saipu

logomo katsomoHo Ho Ho! 🎅 Viimeisiä viedään, mutta vielä ehdit mukaan # TurunSuurimmatPikkujoulut Once upon a time in Logomo vol 1. . ONCE UPON A TIME IN LOGOMO VOL. 1 valloittaa Logomon 22.11. ja tarjoilee pikkujoulut täydellisessä paketissa.

Lippu suomi - Kauppapaikat.net

Logomossa on monia tiloja, joissa on joko valmiit katsomoratkaisut tai mahdollisuus rakentaa katsomot tarpeen mukaan. Logomon suurin sali – Logomo-sali – mahdollistaa eri kokoisten katsomoiden käytön. Teatro-salissa on osin nouseva katsomo, ja KINO-salissa nouseva katsomo.

Logomo kääntöesite 2015 by Logomo - Issuu

logomo katsomoLogomossa avattiin kesäkuussa 2013 Logomo Byrå -nimiset toimitilat. Byrån 5 000 neliön toimitilat kokoavat saman katon alle lähes 50 yritystä ja runsaat 200 luovan alan ammattilaista. Luovista aloista edustettuina ovat mm. palvelumuotoilu, markkinointi ja mainonta, konsultointi sekä koulutus ja tutkimus.

Logomo Katsomo - Image Results

Logomo tarjoaa tilat 20-3500 hengelle. LOGOMO-sali 1 muuntuu 768 hengen auditoriosta jopa 2300 hengen auditorioon. LOGOMO-sali 2:sta saadaan käyttöön jopa 2000 m2 näyttely- ja monitoimitilaa. Ison pääsalin lisäksi talossa on käytössä yhdeksän pienempää sivusalia, sekä neljä aitiota sekä ravintola Logomo Kitchen.

AutoParkki - P-Logomo

Logomo-salin tekniikka on kaikilta osin uusinta uutta, ja sali voidaan muokata jokaiseen tapahtumaan eri näköiseksi. Peruskatsomo (B ja C) on liikuteltavissa, mikä mahdollistaa myös sen, että katsomon/permannon kokoa voidaan pienentää kesken myynnin myyntitilanteen ja tarpeen mukaan.