zakisome.fi


miksi katsomo ei näy

kuinka kauan windows päivitys kestää


en ole koskaan peli


katsomo salatut elämöät


juhani tamminen veikkaus


kuinka kauan lainalupaus voimassa

Ruudun asiakastuki | Ruutu

Katsomo uudistui ja vaihtoi nimeään 13.11.2018 sekä muutti osoitteeseen mtv.fi. Nyt Katsomoa kutsutaan siis mtv:ksi. Uudistus ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä, vaan nykyinen käyttäjätunnuksesi toimii kuten ennenkin ja samat, tutut ohjelmat ovat edelleen katseltavissa täysin ilmaiseksi.

Ongelmia Samsung-televisioiden Areena-sovelluksessa | Yle

Nämä ohjelmat on geoblokattu eli ne eivät näy ulkomaisiin ip-osoitteisiin. Ohjelmien erilaisista sopimuksista johtuen suurinta osaa Ruudun ohjelmista ei voida näyttää Suomen ulkopuolella. Esimerkiksi joidenkin kotimaisten ohjelmien kansainvälinen formaatti ei salli ohjelman esittämistä Ruudussa Suomen rajojen ulkopuolella.

Katsomo siirtyy Silverlightiin: Lataa ohjelma - MTVuutiset.fi

miksi katsomo ei näy

Jostain syystä siihen ei saa MTV Katsomoa näkymään. Yle Areena kyllä toimii. Miksi näin?Vastaus: Videopalvelut kuten MTV Katsomo, Yle Areena tai Elisa Viihde vaativat älypuhelimilla ja taulutietokoneilla usein erillisen sovelluksen tai apuohjelman toimiakseen. Tiedot tällaisista vaatimuksista löytyvät videopalvelun www-sivuilta.

MTV poistaa salauksen MTV3 HD-, Ava HD- ja Sub HD -kanavista

miksi katsomo ei näy

missä oikeen on vikaa,mikään ei auta,yritän saada näkyyn katsomo tv:tä,kaikki konsiti olen yrittänyt asentanut firefoxin versiot uudestaan,poistanut ne,tyhjentänyt historiatiedot asentanut silverlight:n ja yrittänyt explorelilla ei toimi,onko kellään ideoita tähän mitä vois vielä yrittää,onko koneessani vikaa

Netti-TV.Net | Katsomo

Netti-Tv.Net on yksityishenkilön ylläpitämä sivusto, jota ylläpidetään vapaa-ajalla. Ota yhteyttä -lomakkeen viestit lähetetään suoraan ylläpidon sähköpostiin ja tuhotaan käsittelyn jälkeen. Viestejä ei välitetä kolmansille osapuolille. Eväste on dataa, jota säilötään käyttäjän laitteelle.

Ongelman vianetsintä - Chromecast Ohjeet

miksi katsomo ei näy

Jos tv-korttia ei ole, testikanava on 100. Jos kanavalla näkyy kuva, laitteessa on dvb-t2-viritin, ja kanavat näkyvät myös jatkossa. Jos kuvaa ei näy, kannattaa vielä kokeilla hakea kanavat uudelleen. Jos tämäkään ei auta, on hankittava joko Antenna ready HD -televisio tai -digiboksi.

Katsomo ja areena DNA tv.ssä - TV ja Viihde - tuki.dna.fi - DNA

miksi katsomo ei näy

Sen lisäksi esto on Maikkarin puolelta, jos ja kun kerran niitä ei ole vuosiin ollut enää tarjolla edes DNA TV mobiilipalvelun kautta. Mun muistaakseni ne ei näy suoratoistona mobiililaitteen Katsomo-applikaatiollakaan - ainoastaan tietokoneen kautta rekisteröityneille asiakkaille.

mtv - Katso suosikkiohjelmasi ilmaiseksi koska haluat

MTV Katsomo videot ja Live lähetykset ei lataudu Edge-selaimella,mainokset vaan näkyvät.Toimii kuitenkin IE-ja GoogleCrome-selaimella.Mulla on Win10 Pro Insider Preview Testiversio Build 10547.

Katselu ulkomailla | Ruutu

miksi katsomo ei näy

Vierailija: "Ensin se lataa hetken, siinä pyörii se juttu.. mutta sitten alas tulee vaan teksti että done, mutta mikään ei aukea? Mikä multa nyt puuttuu vai onko vanha päiitys vai mitä? minentajua!

onko koneessani vikaa mtv3 katsomo tv ei näy millään

Ruudun asiakastuki-sivusto pyrkii vastaamaan usein kysyttyihin kysymyksiin Ruutu-tilauksesta ja laskutuksesta. Lisäksi sivuston ajankohtaista-osastolta löytyy tärkeitä tiedotteita.