zakisome.fi


mtv katsomo ei toimi

kuinka nopeasti känniin


kuinka monta somalia suomessa


kuinka eroon kaksoisleuasta


keno peli


kuinka erota klaanista wot

MTV Katsomo ei toimi Edge-selaimella? - Microsoft Community

mtv katsomo ei toimiMiksi Katsomo ei toimi? Nyt jo toista päivää peräkkäin. Miksi Katsomo ei toimi? Nyt jo toista päivää peräkkäin. Vierailija. klo 14:19 | 21.1.2018.

mtv - Katso suosikkiohjelmasi ilmaiseksi koska haluat

Ei toimi vaikka pitäis! Miksi Windows on niin huono? puusilima_____/>≤\ kirjoitti: olisko antaa komentorivi ohjetta, kun pitkulaisten nappuloiden haeskelu ruudulta on varsin vaivalloista. jatkon ohjeista nyt puhumattakaan jos aiot opastella graafisia asennuksia vanhan win95 ajan tyyliin.

mtv Suomi – Google Play ‑sovellukset

missä oikeen on vikaa,mikään ei auta,yritän saada näkyyn katsomo tv:tä,kaikki konsiti olen yrittänyt asentanut firefoxin versiot uudestaan,poistanut ne,tyhjentänyt historiatiedot asentanut silverlight:n ja yrittänyt explorelilla ei toimi,onko kellään ideoita tähän mitä vois vielä yrittää,onko koneessani vikaa

Keskustelu - Miksi Katsomo ei toimi? Nyt jo toista päivää

Suomen suosituimman kaupallisen netti-tv-palvelun, MTV Katsomon käyttöliittymä uudistui tänään keskiviikkona. Uudistuksen myötä Katsomo saa uuden selkeän ja raikkaan ulkoasun. Samalla yksittäisten ohjelmien löytäminen palvelussa helpottuu, ja sisältöä tarjoillaan käyttäjille yhä monipuolisemmin esimerkiksi etusivun kautta.

mtv3 katsomo ei toimi - Google Groups

Näiden kommenttien perusteella piti ihan testata. Aina tuo Katsomo toiminut kun on tarvinnut (=harvoin) mutta paremmin se nyt toimii kuin aiemmin mikä ei sinänsä kyllä ole yllätys. Käytössä myöskin ABP (tosin näistä palveluista on turha yrittää blokata mainoksia kun se estää katselun). Uusin Firefox + Ghostery, WIN10 64bit.

MTV3 katsomo ei toimi Windowseissa - Sodat - Suomi24 Keskustelut

Katsomo ei käytä enää tuota Silverlightia, joten se ei ole enää syynä. Kannattaisi tosiaan kysyä tuolta Katsomon asiakaspalvelusta, täällä ei ps3-käyttäjiä muutenkaan tunnu kauheasti olevan.

Näin kirjaudut MTV Katsomoon – kaikki ohjelmat katsottavissa

mtv tarjoaa suuren määrän kotimaisia ja ulkomaisia ohjelmia sekä uutislähetyksiä katseltavaksesi ilmaiseksi silloin, kun sinulle parhaiten sopii! mtv-sovelluksella saat: • Satoja ohjelmia ilmaiseksi silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Netti-TV: Katso tv-ohjelmia ja suoria tv-lähetyksiä ilmaiseksi

mtv katsomo ei toimiEi niillä toimi mikään !! ei toimi IE, ei toimi Crome, eikä toimi Firefox. Kaikenkaikkiaan umpipaskaa toimintaa. Tekniikka on sata vuotta ajastaa jäljestä - joten samoin täytyy olla tilanne yhtiön johdon osalta. Joka viikonloppu on vikoja lähetyksissä ja usein ei näe mitään! Ylen Areena ja moni muu toimii ERINOMAISESTI.

onko koneessani vikaa mtv3 katsomo tv ei näy millään

Mediayhtiö MTV:n Katsomo-palvelu ja -sivusto ovat jääneet historiaan. Maikkarin netti-tv on nyt nimeltään Mtv, kertoo Markkinointi&Mainonta-lehti.

Solved: UUSI MTV-KATSOMO JA UUTISET - F-Secure Community - 113805

siksi Katsomo ei minulla toimi. Mutta Katsomon ei tarvitse - tai oikeastaan kuulu toimia - koska nuo epᅵuskoiset kᅵyttᅵvᅵt jotain muuta kuin Theoraa (tai muuta GPL:n alaista). Yhteensopivuus"ongelmat" ovat kaikilla tiedossa, mutta ne ovat tabu, niistᅵ ei saa puhua. Jokaisessa uskonnossa on omat tabunsa, niin myᅵs

‎mtv Suomi App Storessa

Katsomo uudistui ja vaihtoi nimeään 13.11.2018 sekä muutti osoitteeseen mtv.fi. Nyt Katsomoa kutsutaan siis mtv:ksi. Uudistus ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä, vaan nykyinen käyttäjätunnuksesi toimii kuten ennenkin ja samat, tutut ohjelmat ovat edelleen katseltavissa täysin ilmaiseksi.