voittouutiset veikkaus

kuinka kasvattaa

veikkaus jakaa

Vasta viidenneksi pisin ottelu | Yle Urheilu | yle.fi

Ilveksellä oli ensimmäisen jatkoerän lopussa mainio sauma katkaista peli, kun se sai rangaistuslaukauksen. Vojtech Polak epäonnistui kuitenkin yrityksessään. Ottelusta tuli SM-liigahistorian pisin sen seitsemännessä erässä, kun peliaika ylitti 124 minuuttia ja 41 sekuntia.

Pisin pelikielto sm-liigassa? | Jatkoajan keskustelupalsta

Suomessa pelataan sekä naisten SM-liigaa että miesten SM-liigaa. Vuosina 1928–1933 miehet pelasivat cup-muotoisesti SM-tittelistä ja 1933–1975 SM-sarjaa. Miesten SM-liigassa on tällä hetkellä 15 joukkuetta. Mestis on Suomen toiseksi korkein miesten jääkiekon sarjataso (vuosina 1974–2000 I-Divisioona). Naisten toiseksi korkein

SM-liigan kauden pisin pelikielto: kanadalaispakille lävähti

TUTO Hockey - SaiPa (Nuorten SM-Liiga) Kaikki tapahtumat >> Kaupungin suurimmat pikkujoulut Tule mukaan juhlimaan. Ylpeästi keltamusta kestokassi.

Joukkue | Tappara

Low Prices on Pisin. Free Shipping on Qualified Orders.

Pisin at Amazon.com

sm liiga pisin peliHe siirsivät pelaajan toiseen joukkueeseen (eri divisioona), jonka kausi alkoi huomattavasti aikaisemmin ja pelaaja "kärsi" pelikiellon siellä ja pääsi edustamaan omaa joukkuettaan heti ekasta pelistä. SM-liigastakin voisi löytyä uhrautuva seura, kun siitä hieman maksettaisiin.

Jääkiekko – Wikipedia

SM-liigaseura Vaasan Sportin kanadalaispuolustaja Colby Robakille on langetettu liigakauden toistaiseksi pisin pelikielto: kuuden ottelun panna. Pelikielto jaettiin tapaninpäivänä pelatusta Sport–Lukko-ottelusta, jossa Robak taklasi Lukon 17-vuotiasta huippulupausta Antti Saarelaa päähän.

Etusivu | Mestis.fi

Pisin ottelu on pelattu vuonna 1990 Edmonton Oilersin ja Boston Bruinsin välillä. Kyseessä oli joukkueiden ensimmäinen loppuottelu ja se kesti 115 minuuttia 13 sekuntia. 3-2-voittomaalin teki Edmontonin Petr Klima. Toiseksi pisin peli oli vuoden 1999 Dallas Starsin ja Buffalo Sabresin kuudes loppuottelu, joka kesti 114 minuuttia 51 sekuntia.

Etusivu | Liiga

Suomen pisin jääkiekko-ottelu: 132:58 Kimmo Lisko (Koo-Vee –Titaanit, 4-3, 10.3.2002) Pääsarjatason pisin peli oli SM-liigan peli 124.41 1. neljännesf.

Mikä on jääkiekossa Suomessa pisin peliaika jota on tarvittu

Peli on jo nyt SM-liigahistorian toiseksi pisin. Ottelu alkoi kello 17. Samat joukkueet olivat asialla myös keväällä 2001, kun pelattiin historian pisin ottelu.

Luettelo jääkiekon SM-liigan pudotuspelien

sm liiga pisin peliTämän kevään ensimmäinen Stanley Cup -finaali Chicago Blackhawksin ja Boston Bruinsin välillä oli jääkiekkoliiga NHL:n historian viidenneksi pisin finaaliottelu. Ennätys on yhä keväältä 1990. Edmonton Oilersin Petr Klima ratkaisi ottelun Boston Bruinsia vastaan keväällä 1990 ajassa 115.13.

Jos SM-liigassa playoffeissa varsinainen peliaika loppuisi

sm liiga pisin peliTulikuumaan vireeseen äitynyt HIFK-hyökkääjä Teemu Turunen: "Oli oikea ratkaisu jäädä Liigaan"