zakisome.fi


suomen suurimmat kunnat peli

kuinka monta hevosvoimaa on hevosessa


kuinka nopeasti ruokamyrkytys ilmenee


co-op peli


kuinka kauan menkat kestävät


veikkaus omat tiedot

Sijoita Suomen kunnat kartalle -peli : Suomi

Takaisin Suomen Kaupunkioppaan etusivulle. Oppaat verkossa

Kuntaliitto

Suomen asukasluvultaan suurimmat kunnat. Missä Suomen kunnissa onkaan eniten asukkaita? Tiedot ovat Väestörekisterikeskuksen tilastosta 31.1.2014. Quiz

Suomen kaupungit aakkosjärjestyksessä - Suomen Kaupunkiopas

Suomen suurimmat yritykset: 216: Suomen suurimmat järvet: 214: Suomen suurimmat kaupungit A-Ä: 214: Suomen kunnat, joilla on maarajaa naapurimaiden kanssa: 213: Suomen tiheimmin asutut kunnat: 210: Valtiollinen protokolla Suomessa: 201: Suomen kielen yleisimmät verbit: 200: Kuuluisat suomalaiset - kuvavisa #7: 198: Suomen harvimmin asutut

Suomen asukasluvultaan suurimmat kunnat - JetPunk

suomen suurimmat kunnat peliSeterra on ilmainen maantietovisailu, joka opettaa sinulle maista, valtioista ja pääkaupungeista ympäri maailmaa. Tämä on nettiversio, joka on kirjoitettu HTML5-koodilla.

Suomen pelimuseo - Home | Facebook

Sinun tehtäväsi on klikata Suomen kartalta sitä kohtaa, jossa uskot kyseisen paikkakunnan sijaitsevan. Vastausaikaa on 10 sekuntia. Kaikki paikkakunnat, kaikki 320 paikkakuntaa; Kaupungit, Suomen 107 kaupunkia. Kunnat, Suomen 213 kuntaa. Suurimmat, väkiluvultaan suurimmat 50 kaupunkia. Pienimmät, väkiluvultaan pienimmät 50 kuntaa.

Kaikki suomi tietokilpailut - JetPunk

Helppokäyttöinen Suomen kartta. Näe Suomi myös satelliittikuvina. Löydä haluamasi osoite helposti interaktiivisen Suomen kartan avulla.

Luettelo Suomen kaupungeista – Wikipedia

Seterra on ilmainen maantietovisailu, joka opettaa sinulle maista, valtioista ja pääkaupungeista ympäri maailmaa. Tämä on nettiversio, joka on kirjoitettu HTML5-koodilla.

Suomi: Maakunnat - Karttavisapelit

suomen suurimmat kunnat peliSuomen suurin kunta asukasluvulla mitattuna on Helsinki, mutta tiedätkö, mitkä kaikki kunnat yltävät 30:n suurimman joukkoon? Peli ilmoittaa, jos

Tiedätkö todella, missä Suomen kunnat sijaitsevat kartalla

suomen suurimmat kunnat peliThis video is unavailable. Watch Queue Queue. Watch Queue Queue

Suomen vetovoimaisimmat kunnat 2010 luvulla

Maantietoaiheinen peli. Sinun pitää osata sijoittaa Suomen kuntia kartalle.

Kuntaliitto

suomen suurimmat kunnat peliTämä artikkeli on luettelo Suomen nykyisistä kaupungeista.Vuoden 2018 alussa nimitystä kaupunki käyttäneiden kuntien kokonaismäärä oli 107. Kaupungit ovat siis Suomessa samalla myös kuntia, joten tämän luettelon tiedot löytyvät myös artikkelista Luettelo Suomen kunnista.

Suomen kaupungit – Wikipedia

Suurimmat taajamat vuonna 2016. Seuraavassa taulukossa on lueteltu Suomen kymmenen asukasluvun perusteella suurinta taajamaa vuonna 2016. Jos taajama kuuluu useampaan kuin yhteen kuntaan, niin kussakin kunnassa sijaitsevan osan väkiluku on ilmoitettu vastaavan kunnan nimen perässä.